Απίστευτο: Γυναίκα αστυνομικός στο Τέξας μπέρδεψε το σπίτι της και σκότωσε τον άνδρα που έμενε εκεί

07/09/18 • 19:46 | UPD 07/09/18 • 19:46

Newsroom eleftherostypos.gr

Ένα αξιοπερίεργο περιστατικό με θύμα έναν άντρα και θύτη μία αστυνομικό στο Τέξας, ερευνούν οι τοπικές αρχές. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η αστυνομικός μπέρδεψε το... σπίτι της με ένα άλλο και πυροβόλησε τον άνδρα που βρήκε μέσα.

Ένα αξιοπερίεργο περιστατικό με θύμα έναν άντρα και θύτη μία αστυνομικό στο Τέξας, ερευνούν οι τοπικές αρχές. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η αστυνομικός μπέρδεψε το… σπίτι της με ένα άλλο και πυροβόλησε τον άνδρα που βρήκε μέσα.

Το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης με την αστυνομικό να δηλώνει ότι μπήκε σε ένα σπίτι που νόμιζε πως είναι το δικό της. Άκουσε θόρυβο και αμέσως πήρε το όπλο στα χέρια της. Όταν διέκρινε τον άντρα που κατοικούσε στο σπίτι, τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε. Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά υπέκυψε στα τραύματά του.

Η αστυνομικός τέθηκε σε αναγκαστική άδεια, ενώ το γραφείο του εισαγγελέα ανέλαβε την έρευνα της περίεργης υπόθεσης, η οποία είχε τραγική κατάληξη για έναν νεαρό άντρα. Όπως ανακοινώθηκε από την υπηρεσία Υγείας, το όνομα του 26χρονου ήταν Botham Shem Jean.
Οι πυροβολισμοί έπεσαν μόλις ένα τετράγωνο απόσταση από το αστυνομικό τμήμα, γεγονός που γεννά ακόμη περισσότερα ερωτηματικά. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, η αστυνομικός εισήλθε στο σπίτι πιστεύοντας ότι είναι το διαμέρισμά της και είδε μέσα τον 26χρονο.

Η αστυνομικός πυροβόλησε και ακολούθως ειδοποίησε τους συναδέλφους της να σπεύσουν στο σημείο. Δεν διευκρινίστηκε από τις αρχές υπό ποιες συνθήκες η γυναίκα μπέρδεψε τα σπίτια και αν πυροβόλησε υπό το καθεστώς απειλής ή αυτοάμυνας.