Η Μόνικα Λεβίνσκι ρωτήθηκε πάλι για τον Κλίντον και έφυγε από την συνέντευξη

04/09/18 • 12:33 | UPD 04/09/18 • 12:33

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Μόνικα Λεβίνσκι, η σχέση της οποίας με τον Μπιλ Κλίντον όταν έκανε την πρακτική της στον Λευκό Οίκο τη δεκαετία του 1990 σχεδόν οδήγησε στην αποπομπή του, παραχώρησε συνέντευξη σε Ισραηλινή δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα, στην οποία η 45χρονη ακτιβίστρια

Η Μόνικα Λεβίνσκι, η σχέση της οποίας με τον Μπιλ Κλίντον όταν έκανε την πρακτική της στον Λευκό Οίκο τη δεκαετία του 1990 σχεδόν οδήγησε στην αποπομπή του, παραχώρησε συνέντευξη σε Ισραηλινή δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα, στην οποία η 45χρονη ακτιβίστρια κατά του bullying μίλησε για τους κινδύνους των social media.

Σηκώθηκε από την καρέκλα της απότομα και αποχώρησε από τη σκηνή μετά την πρώτη ερώτηση που της απηύθυνε η δημοσιογράφος, αν περιμένει ακόμη μία συγγνώμη από τον Μπιλ Κλίντον. «Λυπάμαι πολύ. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό», είπε η Λουίνσκι προτού αποχωρήσει.

Ο ίδιος ο Μπιλ Κλίντον σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC τον Ιούνιο όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από τη Μόνικα Λεβίνσκι, απάντησε: «Όχι. Δεν της έχω μιλήσει ποτέ, αλλά δήλωσα δημοσίως περισσότερες από μία φορές ότι λυπάμαι».

Η Μόνικα Λεβίνσκι εξήγησε στον λογαριασμό της στο Twitter τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από τη συνέντευξη. «Υπήρχαν σαφείς παράμετροι για το τι θα συζητηθεί και τι όχι. Στην πραγματικότητα η δημοσιογράφος μού είχε θέσει την ίδια ερώτηση την προηγουμένη, όταν συναντηθήκαμε. Τότε είχα πει ότι είναι εκτός ορίων (…) Έφυγα διότι τώρα είναι πιο σημαντικό από ποτέ οι γυναίκες να υπερασπίζονται τον εαυτό τους και να μην επιτρέπουν σε άλλους να ελέγχουν το αφήγημά τους».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ