Ισχυρός σεισμός 7,1 ρίχτερ στο Περού

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Ισχυρός σεισμός 7,1 ρίχτερ στο Περού

Σεισμός 7,1 βαθμών σημειώθηκε περίπου 250 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Πουέρτο Μαλντονάντο στο Περού τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σύμφωνα με το ινστιτούτο γεωφυσικής των ΗΠΑ USGS, το οποίο διευκρίνισε ότι το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε βάθος 610 χιλιομέτρων.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές, αν και οι χρήστες των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης δηλώνουν ότι ο σεισμός έγινε αισθητός σε όλη τη χώρα έως και στην περιοχή Αρίκα στη βόρεια Χιλή.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version