Σοκ: Αποκεφάλισε και έκανε λίπασμα στον κήπο τον πρώην άντρα της

20/07/18 • 18:28 | UPD 20/07/18 • 18:34

Newsroom eleftherostypos.gr

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους το πρωτοφανές έγκλημα που έγινε στο Ταραστάν στην Ρωσία. Τον έκοψε κομμάτια με αλυσοπρίονο και έκανε τα μέλη του λίπασμα για τον κήπο στο σπίτι τους.

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους το πρωτοφανές έγκλημα που έγινε στο Ταραστάν της Ρωσίας. Τον έκοψε σε μιρκά κομμάτια με αλυσοπρίονο και έκανε τα μέλη του λίπασμα για τον κήπο στο σπίτι τους.

Η Ολγα Στερλιάντεβα αποκεφάλισε με τσεκούρι τον πρώην άντρα της, στη συνέχεια τον έκοψε κομματάκια με αλυσοπρίονο και έκανε τα μέλη του λίπασμα για τον κήπο στο σπίτι τους.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει αλλά ζούσαν μαζί στο χωριό Staroe Slyakovo επειδή δεν είχαν εναλλακτική. Η 32 χρονη δεν μπορούσε να του συγχωρήσει τα προηγούμενα «σκάνδαλα» όσο ήταν παντρεμένοι σύμφωνα με αναφορές.

Ο 32χρονος αγνοούνταν για πάνω από 6 εβδομάδες μέχρι που οι αρχές άρχισαν να σκάβουν στον κήπο του σπιτιού και να βρίσκουν τα λείψανά του.

Η Sterlyadeva είχε επιστρέψει κρυφά σπίτι από το νοσοκομείο με το ένα από τα τρία τους παιδιά.

Ήθελε να μετακινήσει το διαμελισμένο πτώμα από το κελάρι στον κήπο. Η Olga Sterlyadeva κρατείται από τις αρχές και ομολόγισε την άγρια δολοφονία.

Βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με 15 χρόνια φυλακή αν καταδικαστεί για δολοφονία.

Copy link
Powered by Social Snap