Ρωσίδα συνελήφθη για κατασκοπεία στις ΗΠΑ λίγες ώρες πριν τη συνάντηση Τραμπ-Πούτιν

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Ρωσίδα συνελήφθη για κατασκοπεία στις ΗΠΑ λίγες ώρες πριν τη συνάντηση Τραμπ-Πούτιν

Μια 29χρονη Ρωσίδα που ζει στην Ουάσινγκτον συνελήφθη με κατηγορίες συνομωσίας και ότι ενεργούσε ως πράκτορας της ρωσικής κυβέρνησης αναπτύσσοντας δεσμούς με Αμερικανούς πολίτες και εισχωρώντας σε πολιτικές οργανώσεις, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η Μαρία Μπούτινα φέρεται να εργαζόταν υπό τις οδηγίες ενός ανώτερου αξιωματούχου της ρωσικής κυβέρνησης, εις βάρος του οποίου επιβλήθηκαν κυρώσεις από αρμόδια υπηρεσία του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών ανέφερε η ανακοίνωση.

Η Μπούτινα συνελήφθη την Κυριακή και η ακρόασή της έχει οριστεί για την Τετάρτη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version