Νέοι μπελάδες για τη Μέγκαν Μαρκλ: Μίλησε για τις αμβλώσεις και παραβίασε το πρωτόκολλο

11/07/18 • 13:35 | UPD 11/07/18 • 13:58

Newsroom eleftherostypos.gr

Για ακόμα μία φορά η... θνητή Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο βάζοντας σε μπελάδες το Παλάτι του Μπάκιγχαμ. 

Για ακόμα μία φορά η… θνητή Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο βάζοντας σε μπελάδες το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Όλα ξεκίνησαν όταν Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι συναντήθηκαν με την Ιρλανδή γερουσιαστή Κάθριν Νουν. Η γερουσιαστής αποφάσισε να μοιραστεί τις εντυπώσεις της για το ζεύγος στο Twitter και υπέπεσε σε μία γκάφα!

Η Νουν έγραψε στο Twitter ότι η Δούκισσα του Σάσεξ εμφανίστηκε ικανοποιημένη κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους για το δημοψήφισμα που αφορά τη νομιμοποίηση των αμβλώσεων στην Ιρλανδία.

«Ήταν μεγάλη μου χαρά που συνάντησα τον πρίγκιπα Χάρι και τη δούκισσα του Σάσεξ στην κατοικία του Βρετανού πρέσβη. Η δούκισσα και εγώ συζητήσαμε για το πρόσφατο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Παρακολουθούσε με ενδιαφέρον και ήταν ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα» έγραψε η γερουσιαστής.

Πολλοί που είδαν την ανάρτηση έσπευσαν να κατακρίνουν την Μέγκαν Μαρκλ υποστηρίζοντας πως για ακόμα μία φορά παραβίασε το βασιλικό πρωτόκολλο που απαγορεύει την έκφραση πολιτικών απόψεων.

Η γερουσιαστής επιχείρησε να «καλύψει» την Μέγκαν Μαρκλ: διέγραψε το πρώτο tweet και σημείωσε πως η Δούκισσα «ήταν ευχαριστημένη. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και πολύ συγκροτημένη. Δεν εξέφρασε καμία πολιτική άποψη».