Τέσσερις τραυματίες από τη συντριβή ελικοπτέρου αεροδιακομιδής ασθενών στο Σικάγο

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Τέσσερις τραυματίες από τη συντριβή ελικοπτέρου αεροδιακομιδής ασθενών στο Σικάγο

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίσθηκαν όταν ένα ελικόπτερο αεροδιακομιδής ασθενών συνετρίβη χθες Σάββατο τη νύκτα σε αυτοκινητόδρομο στο Σικάγο (Ιλινόι) και ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Ο πιλότος εξέπεμψε σήμα κινδύνου από το ελικόπτερο Eurocopter 135 γύρω στις 9:15 μ.μ. (05:15 της Κυριακής ώρα Ελλάδας) σύμφωνα με δήλωση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. Το ελικόπτερο συνετρίβη λίγο αργότερα στον διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο 57, προστίθεται στη δήλωση.

https://twitter.com/maggiehuynh/status/1015809468901265408?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1015809468901265408&ref_url=https%3A%2F%2Fleft.gr%2Fnews%2Fsikago-tesseris-traymaties-apo-ti-syntrivi-elikopteroy-aerodiakomidis-asthenon

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως ένας ασθενής, που ήταν μέσα στο ελικόπτερο, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο πιλότος και δύο άλλοι που επέβαιναν βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομεία του Σικάγου.

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί στο έδαφος και η αρμόδια υπηρεσία ερευνά τα αίτια της συντριβής.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version