Ο Σαλβίνι έδωσε σόου με βουτιές σε πισίνα μαφιόζου που κατασχέθηκε

04/07/18 • 15:46 | UPD 04/07/18 • 15:46

Newsroom eleftherostypos.gr

Σόου έδωσε ο Ματέο Σαλβίνι όταν μπροστά στις κάμερες τηελοπτικών δικτύων κολύμπησε σε πισίνα από κατασχεμένη βίλα από μαφιόζο.

Σόου έδωσε ο Ματέο Σαλβίνι όταν μπροστά στις κάμερες τηελοπτικών δικτύων κολύμπησε σε πισίνα από κατασχεμένη βίλα από μαφιόζο.

Η βίλα είχε κατασχεθεί μετά από 24χρόνια νομικών προσπαθειών και μετατράπηκε σε θέρετρο. Ο Ματέο Σαλβίνι κολύμπησε μπροστά στις κάμερες και όταν τέλειωσε το σώου διεμήνυσε: «Πρέπει να αφήσουμε αυτούς τους κυρίους με τα σώβρακα», αναφερόμενος στην κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων που αποκτήθηκαν παράνομα από μαφιόζους.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια ώρα, δημοσίευμα του Guardian αναφέρει ότι η εκλογική νίκη του ηγέτη της ακροδεξιάς Λέγκας του Βορρά στην περιφέρεια της Καλαβρίας στις εκλογές του Μαρτίου οφείλεται σε κάποιο βαθμό και στις επαφές του με τον πρώην δήμαρχο της πόλης Ρέτζιο Καλάμπρια, Τζουζέπε Σκοπελίτι, ο οποίος σύμφωνα με τις Αρχές φέρεται να έχει στενές σχέσεις με την μαφία της περιοχής, την διαβόητη Ντρανγκέτα, που ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος του εμπορίου κοκαϊνης στην Ευρώπη.

Ο Σαλβίνι, λέει η βρετανική εφημερίδα, κέρδισε την έδρα της περιοχής στη Γερουσία με την υποστήριξη του Σκοπελίτι, που συνελήφθη λίγες εβδομάδες μετά τις εκλογές για πλαστογράφηση εγγράφων την εποχή που ήταν δήμαρχος.