Απίστευτο: 92χρονη σκότωσε τον γιο της για να μην την στείλει στο γηροκομείο

04/07/18 • 08:16 | UPD 04/07/18 • 08:31

Newsroom eleftherostypos.gr

Ένα περιστατικό το οποίο μόνο σε σενάριο ταινίας τρόμου θα ταίριαζε εκτυλίχθηκε στις ΗΠΑ σοκάροντας το κοινό. Μία γυναίκα σκότωσε τον γιο της για να μην την στείλει στο γηροκομείο!

Ένα περιστατικό το οποίο μόνο σε σενάριο ταινίας τρόμου θα ταίριαζε εκτυλίχθηκε στις ΗΠΑ σοκάροντας το κοινό. Μία γυναίκα σκότωσε τον γιο της για να μην την στείλει στο γηροκομείο!

Πρόκειται για την 92χρονη Άνα Μέι Μπλέσινγκ η οποία πυροβόλησε και σκότωσε τον 72χρονο γιο της. Όλα έγιναν σε προάστιο του Φοίνιξ, στην Αριζόνα των ΗΠΑ, την περασμένη Δευτέρα. Η 92χρονη γυναίκα έκρυψε δυο πιστόλια στη ρόμπα της και μπήκε στο δωμάτιο του γιου της.

Τον πυροβόλησε πολλές φορές, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στη συνέχεια, έστρεψε το πιστόλι στη σύντροφο του θύματος, αλλά εκείνη πάλεψε με την ηλικιωμένη και την αφόπλισε.

Η 92χρονη Άνα Μέι Μπλέσινγκ ζούσε σε ένα διαμέρισμα στο προάστιο Φάουντεν Χιλς μαζί με τον 72χρονο γιο της και τη σύντροφό του. Όταν εκείνος της αποκάλυψε ότι σκόπευε να την πάει σε οίκο ευγηρίας γιατί «είχε γίνει δύσκολο να ζει μαζί της», η ηλικιωμένη δεν δίστασε να πάρει τη ζωή του παιδιού της.

Η Άνα Μέι Μπλέσινγκ

«Πήρες τη ζωή μου, οπότε θα πάρω κι εγώ τη δική σου» φέρεται να είπε όταν οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν μέσα στο σπίτι όπου έγινε το φονικό.

Και αφού σώθηκε, η 57χρονη κάλεσε την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, βρήκαν την Μπλέσινγκ να κάθεται σε ένα ανακλινόμενο κάθισμα στο δωμάτιό της. Αρχικά, αρνήθηκε να βγει από το σπίτι. Στη συνέχεια όμως, ίσως και συνειδητοποιώντας τι είχε κάνει, είπε στους αστυνομικούς πως πρέπει να την «κοιμίσουν» για την πράξη της. Είπε επίσης πως ήθελε να αυτοκτονήσει, αλλά δεν είχε άλλα όπλα για να το κάνει.

Η 92χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς πως γνώριζε τις προθέσεις του γιου της αρκετές μέρες. Περίπου στις 10 το πρωί της περασμένη Δευτέρας αποφάσισε να γίνει παιδοκτόνος.