Η «καυτή» πρώτη νύχτα με τον Φίλιππο

Νέες αποκαλύψεις για τον γάμο τη σεξουαλική ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ

29/06/18 • 17:09 | UPD 29/06/18 • 17:09

Newsroom eleftherostypos.gr

Στο επίκεντρο της βρετανικής κοινής γνώμης έχει βρεθεί τελευταία το βιβλίο της λαίδης Κολίν Κάμπελ που τιτλοφορείται «The Queen’s Marriage» και ασχολείται με τη σεξουαλική ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ και με άλλα «πικάντικα» θέματα της βασιλικής οικογένειας.

Στο επίκεντρο της βρετανικής κοινής γνώμης έχει βρεθεί τελευταία το βιβλίο της λαίδης Κολίν Κάμπελ που τιτλοφορείται «The Queen’s Marriage» και ασχολείται με τη σεξουαλική ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ και με άλλα «πικάντικα» θέματα της βασιλικής οικογένειας.

«Προσβλητικό», «περιττό» και «αισχρό», χαρακτηρίστηκε από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην βασιλική οικογένεια το νέο της 68χρονης λαίδης Κολίν Κάμπελ.

Σημειώνεται ότι η συγγραφέας έχει την τάση να γράφει σχετικά με τα της βασιλικής οικογένειας, καθώς ασχοληθεί σε προηγούμενο βιβλίο της για τις διατροφικές διαταραχές της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Αυτή τη φορά, η Κάμπελ δίνει στους αναγνώστες τη δυνατότητα να κοιτάξουν μέσα από την κλειδαρότρυπα στα άδυτα της βασιλικής οικογένειας προσφέροντας γαργαλιστικές λεπτομέρειες από την ερωτική ζωή της Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου.

Η Κάμπελ αναφέρει στο βιβλίο της πως η βασίλισσα Ελισάβετ έχει μια «υγιή ερωτική ζωή» και μάλιστα, το 1947 η πρώτη νύχτα γάμου του γαλαζοαίματου ζευγαριού ήταν τόσο θορυβώδης, που έγινε θέμα συζήτησης για τους υπηρέτες του παλατιού. Η αποκαλυπτική λαίδη τονίζει πως ο βασιλικός σύζυγος αγαπά το φλερτ, του αρέσει να περιβάλλεται από όμορφες γυναίκες και υποστηρίζει πως ο Δούκας του Εδιμβούργου φλέρταρε κάποτε και με την ίδια. Η συγγραφέας αναφέρει, μάλιστα, πως η μικρότερη αδελφή της Ελισάβετ, η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, της είχε αποκαλύψει πως ο Φίλιππος είχε κάποτε μια εξωσυζυγική σχέση που αναστάτωσε την αδελφή της.

Μεταξύ άλλων, για τον βασιλικό σύζυγο, η Κάμπελ γράφει: «Την βασίλισσα δεν την πείραζε καθόλου (το φλερτ του συζύγου της με άλλες γυναίκες). Του είχε δώσει το ελεύθερο να κάνει φιλίες με το αντίθετο φύλο. Για τον Φίλιππο αυτές ήταν σαν κατοικίδια, ήταν τα παιχνίδια του. Καμιά φορά τις αποκαλούσε «playmates». Μοιραζόταν μαζί τους δραστηριότητες, όπως την οδήγηση άμαξας και άλλα ενδιαφέροντα. Αυτός είναι ένας εποικοδομητικός τρόπος για να είναι απασχολημένος και να διασκεδάζει».

Πάντως, αν και η Κάμπελ στο βιβλίο της αποκαλεί την μονάρχη με το χαϊδευτικό της όνομα, Lilibet, αρκετά άτομα που βρίσκονται κοντά στην βασιλική οικογένεια και το παλάτι την κατηγόρησαν πως έγραψε το βιβλίο για να κερδίσει δημοσιότητα, αφού στην πραγματικότητα δεν έχει σχέσεις με την βασίλισσα και τον περίγυρό της.

Ο Πολ Μπάρελ, που υπηρέτησε 11 χρόνια ως μπάτλερ της βασίλισσας, δήλωσε στην εφημερίδα Mirror πως η συγγραφέας «γράφει για την κεφαλή του Κράτους και της Εκκλησίας αλλά δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος μάρτυρας της ιστορίας επειδή ποτέ δεν ήταν εκεί». Στο ίδιο μήκος κύματος και η Τζένι Μποντ, βασιλική συντάκτρια του BBC, που τόνισε πως: «Δεν βλέπω καμία ανάγκη να γίνεται συζήτηση για την ερωτική ζωή της βασίλισσας και για τον γάμο της».

Copy link
Powered by Social Snap