Απίστευτο: 19χρονη βίασε τον πρώην της υπό την απειλή ματσέτας

27/06/18 • 18:35 | UPD 27/06/18 • 18:35

Newsroom eleftherostypos.gr

Αντιμέτωπη με βαρύ κατηγορητήριο βρίσκεται μια 19χρονη από τη Μοντάνα των ΗΠΑ, που διέρρηξε το σπίτι του πρώην φίλου της και υπό την απειλή ματσέτας τον ανάγκασε να γδυθεί και τον βίασε. 

Αντιμέτωπη με βαρύ κατηγορητήριο βρίσκεται μια 19χρονη από τη Μοντάνα των ΗΠΑ, που διέρρηξε το σπίτι του πρώην φίλου της και υπό την απειλή μανσέτας τον ανάγκασε να γδυθεί και τον βίασε. 

Το ερωτικό πάθος τύφλωσε την 19χρονη, Σαμάνθα Ρέι Μίαρς από τη Μοντάνα των ΗΠΑ, η οποία σύμφωνα με την αστυνομία του Γκρέιτ Φολς  μπήκε στο σπίτι του επί επτά χρόνια πρώην φίλου της, ενώ εκείνος έλειπε.

Όταν επέστρεψε, η 19χρονη τον διέταξε να γδυθεί και να ξαπλώσει στο κρεβάτι για να κάνουν έρωτα.Εκείνος, όπως είπε, φοβήθηκε ότι θα του έκανε κακό κι έτσι συμμορφώθηκε στις εντολές της.  Όταν κάποια στιγμή εκείνος προσπάθησε να τη σταματήσει, εκείνη τον δάγκωσε στο χέρι.

Το θύμα κατάφερε λίγο αργότερα να τραβήξει κάποιες φωτογραφίες της γυμνής πρώην φίλης του, τις οποίες παρέδωσε ως αποδεικτικό στοιχείο στην αστυνομία.

Κάποια στιγμή οι δυο τους λογόφεραν και η Μίαρς προκάλεσε καταστροφές σ’ έναν τοίχο και ούρησε στο κρεβάτι του. Ο πρώην φίλος της προσποιούμενος ότι πρέπει να επικοινωνήσει μ’ έναν φίλο του, κατάφερε να γλιστρήσει από το δωμάτιο και να καλέσει την Άμεσο Δράση.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ η 19χρονη είχε συλληφθεί και τον περασμένο Απρίλιο μετά από καυγά με το θύμα στο σπίτι του, όταν του τράβηξε τα μαλλιά, τον χτύπησε σοτ πρόσωπο και προσπάθησε να τον στραγγαλίσει.