Η «ατάκα» της πεθεράς του Ομπάμα στους μπάτλερ του Λευκού Οίκου για τα… εσώρουχα!

26/06/18 • 10:48 | UPD 26/06/18 • 10:48

Αν παρατηρήσει κανείς φωτογραφίες από την οικογενειακή ζωή του Μπάρακ Ομπάμα, εκτός από τη σύζυγό του Μισέλ

Αν παρατηρήσει κανείς φωτογραφίες από την οικογενειακή ζωή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, εκτός από τη σύζυγό του Μισέλ και τις δύο κόρες τους Σάσα και Μάλια, σίγουρα θα δει μία κυρία.

Πρόκειται για την μητέρα της Μισέλ Ομπάμπα, Μάριαν Ρόμπινσον η οποία διέμενε στο Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της οκταετούς θητείας του Μπάρακ Ομπαμα στην προεδρία των ΗΠΑ.

Στιγμές από τη ζωή της πεθεράς του Μπάρακ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, αλλά και προσωπικές εμπειρίες από τα παιδικά της χρόνια μοιράστηκε πρόσφατα η κόρη της, Μισέλ:

«Οι γονείς μου είχαν μια πολύ συγκεκριμένη αντίληψη σχετικά με το μεγάλωμα των παιδιών τους. Μας έκαναν να αισθανθούμε ότι η γνώμη μας μετράει, αλλά ταυτόχρονα μας ενθάρρυναν να εστιάζουμε στις λύσεις. Μπορούσες να μοιραστείς ένα πρόβλημα, αλλά έπρεπε να σκεφτείς και τις πιθανές λύσεις του. Μέσα στη μέρα μου, αναρωτιέμαι “κάνω αυτό που οι γονείς μου θα περίμεναν από μένα;”», είπε η Μισέλ Ομπάμα για να προσθέσει: «Είχαμε μπάλτερ και οικονόμους, αλλά η μητέρα μου τους έλεγε “μην αγγίξετε τα εσώρουχά μου, θα τα αναλάβω εγώ”. Εκείνη έμαθε στις κόρες μου να βάζουν πλυντήριο. Μας κρατά προσγειωμένες και μας θυμίζει να εστιάζουμε μόνο σε ό,τι πραγματικά έχει σημασία. Επιπλέον, είναι η σύμβουλός μου. Με ακούει και στη συνέχεια με ρωτάει “τι πιστεύεις ότι θα έπρεπε να κάνεις γι’ αυτό;”».

Copy link
Powered by Social Snap