Σοκ στην Κύπρο: Στυγερή δολοφονία 39χρονου Βρετανού στην Πάφο [εικόνες]

25/06/18 • 17:24 | UPD 25/06/18 • 18:21

Στα ΜΜΕ του Ηνωμένου Βασιλείου κυριαρχεί σαν είδηση η αποτρόπαια δολοφονία 39χρονου Βρετανού μετά από τροχαίο στην Πάφο.

Στα ΜΜΕ του Ηνωμένου Βασιλείου κυριαρχεί η είδηση της αποτρόπαιας δολοφονίας 39χρονου Βρετανού μετά από τροχαίο στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, ο Βρετανός σκοτώθηκε λίγη ώρα μετά από τη «διάσωση» γυναίκας σε μπαρ της Πάφου.

Σύμφωνα με το BBC, πρόκειται για τον 39χρονο Charlie Birch από το Powys της Ουαλίας, ο οποίος περπατούσε μαζί με έναν 32χρονο, όταν κτυπήθηκε από αυτοκίνητο στις 2:30 τα ξημερώματα.

Ο δεύτερος άντρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Πάφου χωρίς σοβαρά τραύματα.

Για τον θάνατο του άντρα συνελήφθησαν 35χρονος και 23χρονη με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης, ενώ διατάχθηκε η 8ήμερη κράτηση τους.

Εκπρόσωπος του Foreign and Commonwealth Office ανέφερε: «Προσφέρουμε υποστήριξη στην οικογένεια του Βρετανού, ο οποίος σκοτώθηκε στην Κύπρο. Είμαστε σε επαφή με τις Κυπριακές Αρχές».

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρουν ότι οι δύο άντρες έσωσαν γυναίκα, στην οποία επιτέθηκε ο άντρας που θεωρείται ύποπτος για τον φόνο εκ προμελέτης.

Πηγή: sigmalive.com