Μεγάλη πυρκαγιά σε δάσος κοντά στον Πύργο Τυλληρίας στην Πάφο

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Μεγάλη πυρκαγιά σε δάσος κοντά στον Πύργο Τυλληρίας στην Πάφο

Μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται στο κρατικό δάσος της Πάφου, κοντά στον Πύργο Τυλληρίας. Το Τμήμα Δασών, με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάφου, καταβάλλει τιτάνιες προσπάθειες για την κατάσβεσή της.

Σύμφωνα με το ΡΙΚ, η φωτιά, που εκδηλώθηκε περίπου στις 18.30, κατευθύνεται προς τις κατεχόμενες περιοχές.

Το πύρινο μέτωπο εκτείνεται σε δύσβατη περιοχή, ενώ το έργο της πυρόσβεσης δυσχεραίνουν το ανεπαρκές οδικό δίκτυο και οι δυνατοί άνεμοι.

Ο πρώτος συντηρητής του Τμήματος Δασών, Χρίστος Χρίστου, εξέφρασε ανησυχία για την έκταση της πύρινης λαίλαπας, λέγοντας ότι «θα είναι πολύ μεγάλη η νύκτα για τις δυνάμεις πυρόσβεσης». Για την κατάσβεσή της, πρόσθεσε, εργάζεται περίπου το 50% των δυνάμεων του Τμήματος Δασών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version