Όταν έκλαψε ο Ρόντμαν: Δάκρυσε «στον αέρα» για τη συνάντηση Κιμ-Τραμπ

12/06/18 • 12:46 | UPD 12/06/18 • 13:15

Συγκινημένος εμφανίστηκε ο Ντένις Ρόντμαν μετά τη συνάντηση του προέδρου της χώρας του, Ντόναλντ Τραμπ και του Κιμ Γιονγκ Ουν

Συγκινημένος εμφανίστηκε ο Ντένις Ρόντμαν μετά τη συνάντηση του προέδρου της χώρας του, Ντόναλντ Τραμπ και του στενού του φίλου Κιμ Γιονγκ Ουν στην αμερικανική τηλεόραση.

Ο πρώην άσος του μπάσκετ φορώντας καπελάκι με το σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ «Make America Great Again» εμφανίστηκε στο CNN να μιλήσει για την πολυαναμενόμενη συνάντηση.

«Όταν είπα αυτά τα πράγματα και γύρισα στις ΗΠΑ, έλαβα τόσες πολλές απειλές για τη ζωή μου. Τόσες απειλές ενώ προστάτευα τα πάντα. Πίστευα στη Βόρεια Κορέα. Δεν μπορούσα καν να πάω σπίτι μου. Έπρεπε να κρυφτώ για 30 μέρες. Αλλά κράτησα το κεφάλι μου ψηλά. Ήξερα ότι τα πράγματα θα άλλαζαν. Το ήξερα. Ήμουν ο μόνος», είπε ο εκκεντρικός σταρ μιλώντας για την περίοδο που είχε ζητήσει συνάντηση από τον Ομπάμα με τον τελευταίο να μην δέχεται.

Διαβάστε επίσηςΤι υπέγραψαν Τραμπ και Κιμ στην Σιγκαπούρη – Η αποπυρηνικοποίηση και τα χαμόγελα

Πριν από αυτό το γεγονός, είχε προηγηθεί η υπόσχεση του Κιμ στον Ρόντμαν πως αν οι ΗΠΑ απέσυραν τις δυνάμεις τους από τη Νότια Κορέα, εκείνος θα δεχόταν να μιλήσει.

Δείτε το απόσπασμα με το κλάμα του Ρόντμαν από το 5:10