Σοκαριστικό βίντεο: Γυναίκα οδηγός στη Μόσχα έπεσε πάνω σε μαθητές

06/06/18 • 11:01 | UPD 06/06/18 • 13:20

Σοκ προκαλεί το βίντεο όπου εμφανίζεται αυτοκίνητο εκτός ελέγχου και ο οδηγός έπεσε πάνω σε τρεις μαθητές που περπατούσαν σε πεζοδρόμιο στην Μόσχα.

Σοκ προκαλεί το βίντεο όπου εμφανίζεται αυτοκίνητο εκτός ελέγχου και ο οδηγός έπεσε πάνω σε τρεις μαθητές που περπατούσαν σε πεζοδρόμιο στην Μόσχα.

Το μπλε αυτοκίνητο, αφού συγκρούστηκε με το λευκό όχημα, έπεσε πάνω στην παρέα των τριών φίλων, εκσφενδονίζοντας τους στον αέρα. Δύο από τα παιδιά βρέθηκαν 12 μέτρα μακριά από το αρχικό σημείο σύγκρουσης.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που το Peugeot 307 ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο και ένα δευτερόλεπτο αργότερα πετάει στον αέρα τα αγόρια.

Μετά το ατύχημα η γυναίκα οδηγός βγαίνει από το αυτοκίνητο και σοκαρισμένη. Αυτόπτες μάρτυρες έσπευσαν στο πλευρό των τραυματιών και έκαναν λόγο για θαύμα, που έζησαν από ένα τέτοιο τροχαίο.

Ευτυχώς τα τρία αγόρια δεν τραυματίστηκαν τόσο σοβαρά όσο θα περίμενε κανείς με βάση την ταχύτητα με την οποία παρασύρθηκαν από το αυτοκίνητο καθώς έχουν υποστεί κατάγματα και κάποιες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ένας αστυνομικός δήλωσε «Βλέποντας τη σύγκρουση, είναι θαύμα ότι τα τρία παιδιά δεν σκοτώθηκαν επιτόπου».

Ο Danil Novikov έχει ένα σπασμένο γόνατο και ένα τραύμα στο κεφάλι, ο Denis Elchi έχει τραυματιστεί στο κεφάλι, έχει ένα σπασμένο δάχτυλο και τραύματα στα πόδια και ο Vladimir Gerasimov έχει παρόμοιους τραυματισμούς.

«Το αυτοκίνητο μας πέταξε πέντε μέτρα ψηλά. Χτυπήσαμε και οι τρεις αλλά είμαστε ζωντανοί» δήλωσε ο Ντένις, ένας από τους νεαρούς ηλικίας 17 και 18 ετών που παρασύρθηκαν από το αυτοκίνητο.