Αυτός είναι ο ύποπτος που επιτέθηκε με ματσέτα σε μητέρα και βρέφος στο Λονδίνο [εικόνα]

05/06/18 • 20:30 | UPD 05/06/18 • 20:52

Το φως της δημοσιότητας είδε η φωτογραφία του υπόπτου που επιτέθηκε και τραυμάτισε με ματσέτα μία μητέρα και το παιδί της στο Δυτικό Λονδίνο από τη βρετανική Μητροπολιτική αστυνομία

Το φως της δημοσιότητας είδε η φωτογραφία του υπόπτου που επιτέθηκε και τραυμάτισε με ματσέτα μία μητέρα και το παιδί της στο Δυτικό Λονδίνο από τη βρετανική Μητροπολιτική αστυνομία.

Οι αρχές χρησιμοποίησαν κάμερες ασφαλείας της περιοχής και καταθέσεις μαρτύρων, καταλήγοντας στην ταυτοποίηση του 25χρονου Ρεχάν Καν, ο οποίος αναζητείται στις περιοχές Newham, Slough και Hammersmith & Fulham, ενώ διαμένει στην περιοχή Swinfield Close.

Η επίθεση έγινε στην περιοχή Felthan στο Δυτικό Λονδίνο. Η μητέρα και το παιδί μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο νοσοκομείο και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο σημείο έσπευσαν πάνω από 20 περιπολικά και 50 άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι συμμετείχαν στην συγκέντρωση και αξιοποίηση στοιχείων, καθώς και στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του δράστη.

Η μητέρα που δέχθηκε την επίθεση ήταν 32 ετών, ενώ το παιδάκι ήταν μόλις 11 μηνών. Τα αίτια της επίθεσης δεν έχουν διευκρινιστεί.

Η φωτογραφία του υπόπτου όπως δόθηκε στη δημοσιότητα απο τη Μητροπολιτική αστυνομία:

kan05