Οργή Μελάνια για τις φήμες περί εξαφάνισης: Είμαι εδώ στον Λευκό Οίκο με την οικογένεια μου

31/05/18 • 12:42 | UPD 31/05/18 • 12:42

Την επανεμφάνισή της στα social media έκανε η Μελάνια Τραμπ, μετά την πολυήμερη απουσία της από τη δημοσιότητα, που είχε ανάψει τις συζητήσεις για τη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Την επανεμφάνισή της στα social media έκανε η Μελάνια Τραμπ, μετά την πολυήμερη απουσία της από τη δημοσιότητα, που είχε ανάψει τις συζητήσεις για τη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σε μία προσπάθεια να καθησυχάσει τους Αμερικάνους πολίτες, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης, η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου, Μελάνια Τραμπ «χτύπησε» στο Twitter, ενημερώνοντας πως: «Να είστε βέβαιοι ότι είμαι εδώ στο Λευκό Οίκο στην οικογένειά μου, νιώθω υπέροχα και εργάζομαι σκληρά για την ευημερία των παιδιών μου και του αμερικάνικου λαού».

Επίσης, η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, στο ίδιο tweet, σχολίασε… την ανησυχία των μέσων ενημέρωσης γράφοντας: «Βλέπω τα μέσα ενημέρωσης που εργάζονται υπερωρίες για να σκεφτούν που είμαι και τι κάνω».

Σημειώνεται πάντως, ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει ανοίξει συζήτηση το προηγούμενο διάστημα σχετικά με την απουσία της Μελάνια Τραμπ από τα φώτα της δημοσιότητας και εκφράστηκαν ανησυχίες τόσο για την κατάσταση της υγείας της, καθώς στις 12 Μαϊου η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ υποβλήθηκε σε επέμβαση στο συκώτι και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μία εβδομάδα, τόσο για την σχέση της με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της.

Χαρακτηριστικά δημοσιεύματα, όπως αυτό της Ουάσινγκτον Ποστ, αλλά και σχόλια στα social media ανέφεραν ότι υπάρχουν φήμες που φέρουν τη Μελάνια να έχει μετακομίσει σε προάστιο της Ουάσινγκτoν μαζί με τους γονείς και τον γιο της, Μπάρον.

Ταυτόχρονα, σε άλλα δημοσιεύματα, η Μελάνια Τραμπ εμφανίζεται να έχει επιστρέψει με το γιο της στη Νέα Υόρκη, ενώ χρήστες των social media αμφιβάλλουν ακόμα και για τη γνησιότητα της τελευταίας ανάρτησης της Μελάνια στο Twitter, υπονοώντας ότι ο Ντόναλντ Τραμπ μπήκε στο λογαριασμό της συζύγου του.

Τις ανησυχίες των Αμερικανών πολιτών για την Μελάνια, αλλά και τη σχέση του ζεύγους Τραμπ προσπάθησε να καθησυχάσει και τη εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας, Στέφανι Γκρίσομ.

«Οι Τραμπ είναι μια χαρά, το διαδίκτυο είναι αυτό που αναστατώνει», ανέφερε η Γκρίσομ.

«Δυστυχώς, ασχολούμαστε με τις θεωρίες συνωμοσίας όλη την ώρα», κατέληξε.

Το tweet της Μελάνια Τραμπ: