Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ φορτώνει κοπριά στο καρότσι [εικόνα]

24/04/18 • 23:19 | UPD 24/04/18 • 23:20

Μια εικόνα που δεν έχουμε συνηθίσει για τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, παρουσίασε στο Twitter ο Ιταλός δημοσιογράφος της La Stampa, Μάρκο Μπρεσολίν.

Μια εικόνα που δεν έχουμε συνηθίσει για τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, παρουσίασε στο Twitter ο Ιταλός δημοσιογράφος της La Stampa, Μάρκο Μπρεσολίν.Η φωτογραφία απεικονίζει τον Ντάισελμπλουμ με ασυνήθιστη για τα δεδομένα των πάλαι ποτέ πόστων του, περιβολή, με τζιν, ειδικά γάντια και με ένα φτυάρι να μαζεύει κοπριά μέσα σε ένα καρότσι.

Το σχόλιο του δημοσιογράφου είναι άκρως ειρωνικό: «Θυμάστε τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, τον Ολλανδό πρώην υπουργό Οικονομικών και πρώην επικεφαλής του Eurogroup, ο οποίος έλεγε ότι «οι πολίτες των χωρών της Νότιας Ευρώπης ξοδεύουν τα λεφτά τους σε αλκοόλ και γυναίκες;».

Όπως ήταν φυσικό, αρκετοί ήταν οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης που σχολίασαν με τη σειρά τους τη φωτογραφία τους με ορισμένους να διερωτώνται «πού είναι τα γουρούνια», ενώ ένα άλλο σχόλιο γυναίκας χρήστη αναφέρει με χιούμορ: «δεν είναι πολύ σέξι ενώ φτυαρίζει», συνοδεύοντάς το με emoji που… κλαίει από τα γέλια.

Copy link
Powered by Social Snap