Αρχηγός κυπριακής αστυνομίας: Πρωτοφανής η δολοφονία του ζευγαριού

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Αρχηγός κυπριακής αστυνομίας: Πρωτοφανής η δολοφονία του ζευγαριού

«Στυγερό έγκλημα, πρωτοφανές για τα κυπριακά δεδομένα» χαρακτήρισε ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, τη δολοφονία του Γιώργου Χατζηγεωργίου, 60 ετών, και της συζύγου του, Ντίνας Σεργίου, 59 χρόνων, η οποία διαπράχθηκε την περασμένη Πέμπτη, την ώρα που τα θύματα κοιμούνταν.

Ο κ. Χρυσόστομου, ο οποίος επισκέφθηκε τη σκηνή της δολοφονίας , επεσήμανε ότι πρόκειται για μια πολύ σοβαρή και δύσκολη υπόθεση και για αυτό λήφθηκε μέριμνα ώστε η Αστυνομία να έχει στη διάθεσή της όλη την αναγκαία εμπειρογνωμοσύνη σε επιστημονικό και ανακριτικό επίπεδο. Επίσης, διαβεβαίωσε ότι καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η Αστυνομία συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς και σήμερα τις έρευνές της για την εξιχνίαση της δολοφονίας.

Στο πλαίσιο των ερευνών διενεργήθηκε δεύτερη νεκροτομή από την ιατροδικαστή, Χαρά Σπηλιωπούλου, την οποία η Αστυνομία κάλεσε από την Αθήνα. Στην νεκροτομή ήταν παρόντες οι Κύπριοι συνάδελφοί της Ελένη Αντωνίου και Μάριος Ματσάκης, ο οποίος εκπροσώπησε την οικογένεια των θυμάτων.

Προηγήθηκε αυτοψία στη σκηνή από την κυρία Σπηλιωπούλου.

Η πρώτη νεκροτομή κατέδειξε ότι ο θανάσιμος τραυματισμός του ανδρογύνου προήλθε από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, το οποίο δεν έχει εντοπιστεί.

Πηγή: ΑΠΕ

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version