Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καταδικάζει την πολύνεκρη επίθεση στην Καμπούλ

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καταδικάζει την πολύνεκρη επίθεση στην Καμπούλ

Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ καταδίκασε την επίθεση κατά τη διάρκεια σιιτικής διαδήλωσης στην Καμπούλ, κατά την οποία σκοτώθηκαν 80 άνθρωποι, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, και εξέφρασε συλλυπητήρια στον πρόεδρο της χώρας Ασράφ Γάνι.

«Οι δολοφόνοι που είναι υπεύθυνοι για την αιματοχυσία δεν εκπροσωπούν το μέλλον του Αφγανιστάν και δεν θα επικρατήσουν. Επιθέσεις σαν αυτήν ενισχύουν την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε την αποστολή μας στο Αφγανιστάν και την υποστήριξή μας προς τον λαό και την κυβέρνηση» της χώρας, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζον Κίρμπι.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version