Κύπριος βουλευτής: Το βράδυ του τουρκικού πραξικοπήματος έπρεπε να απελευθερώσουμε τα Κατεχόμενα

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Κύπριος βουλευτής: Το βράδυ του τουρκικού πραξικοπήματος έπρεπε να απελευθερώσουμε τα Κατεχόμενα

Ο Κύπριος πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ και υποψήφιος βουλευτής στις τελευταίες εκλογές Χρήστος Ρότσας, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πολίτης 107.6» υποστήριξε ότι το βράδυ του πραξικοπήματος στη Τουρκία, αν οι Κύπριοι ήταν προετοιμασμένοι θα μπορούσαν να απελευθερώσουν τα κατεχόμενα

συλλαμβάνοντας αιχμαλώτους τους 43.000 Τούρκους στρατιώτες.

Κατά τον κ. Ρότσα η Τουρκία δεν θα μπορούσε να αντιδράσει γιατί θα είχε ηττηθεί. Κατά την εκτίμηση του, θα μπορούσαν να μεταφερθούν οι Τούρκοι αιχμάωτοι στο αεροδρόμιο Πάφου και στο ηλεκτροπαραγωγό σταθμό στο Βασιλικό ώστε να χρησιμοποιηθούν ως «ασπίδες» από επιθέσεις της Τουρκικής αεροπορίας.

Κατά τον κ. Ρότσα το βράδυ του πραξικοπήματος στη Τουρκία υπήρξε μια ευκαιρία η οποία είναι άγνωστο αν θα εμφανιστεί και πάλι.

Οι δηλώσεις του κ. Ρότσα αποτελούν το κύριο θέμα συζήτησης μεταξύ των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

https://soundcloud.com/107-6-eu/18a-5

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version