Μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία στην Ρωσία [βίντεο]

26/03/18 • 20:38 | UPD 26/03/18 • 20:43

Τεράστια φωτιά μαίνεται αυτή την ώρα σε πολυκατοικία στην Ρωσία με την κινητοποίηση των Αρχών να είναι τεράστια στην πόλη Γκρόζνυ.

Τεράστια φωτιά μαίνεται αυτή την ώρα σε πολυκατοικία στην Ρωσία με την κινητοποίηση των Αρχών να είναι τεράστια στην πόλη Γκρόζνυ.

Στις εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου φαίνεται η οροφή του κτιρίου καθώς και οι τελευταίο όροφοι έχουν τυλιχθεί στις φλόγες!

Περισσότεροι από 200 άνθρωποι έχουν ήδη εγκαταλείψει το κτίριο, ενώ οι πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν την πυρκαγιά.

Пусть Аллах поможет Вам… #грозныйсегодня

A post shared by Химия❌ (@greenway_khava_) on

Η νέα αυτή φωτιά έρχεται μόλις λίγες ώρες από την προηγούμενη πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε εμπορικό κέντρο και έχασαν την ζωή τους τουλάχιστον 64 άνθρωποι, εκ των οποίων έως και 41 παιδιά.   Η φωτιά εκδηλώθηκε χθες Κυριακή σε εμπορικό κέντρο με χώρους ψυχαγωγίας στην περιοχή Κεμέροβο της Σιβηρίας. Σύμφωνα με τις αρχές, 44 άνθρωποι τραυματίστηκαν και από αυτούς δέκα νοσηλεύονται.

Σύμφωνα με τις αρχές, περισσότερα από δέκα παιδιά αγνοούνται. Η πυρκαγιά ξεκίνησε σε έναν από τους υψηλότερους ορόφους του εμπορικού κέντρου Zimnyaya Vishnya και πολλά από τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους βρίσκονταν σε κινηματογραφική αίθουσα.

Βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ανθρώπους να πηδάνε από τα παράθυρα του κτιρίου για να γλιτώσουν από τις φλόγες.

«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατέρρευσε η οροφή πάνω από δύο κινηματογραφικές αίθουσες», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Έρευνας της Ρωσίας. Όπως μετέδωσε το Sputnik, επικαλούμενο την Προεδρική Επίτροπο για τα Δικαιώματα των Παιδιών Αννα Κουζνετσόβα, η πυρκαγιά οφείλεται σε εγκληματική αμέλεια. Η Κουζνετσόβα έδωσε εντολή για τη διενέργεια ελέγχων σε όλα τα εμπορικά κέντρα της χώρας.

Περίπου 660 μέλη των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών μετέβησαν επί τόπου, ενώ οι πυροσβέστες επιχειρούσαν επί 17 ώρες να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο.

 

A post shared by islam (@anasovislam) on