Φρίκη: 20χρονος βίασε 17χρονη και ανέβασε το βίντεο στο Facebook

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Φρίκη: 20χρονος βίασε 17χρονη και ανέβασε το βίντεο στο Facebook

Αποτροπιασμό προκαλεί η πράξη ενός 20χρονου Καναδού που βιντεοσκόπησε το βιασμό 17χρονης!

Ο Drayton Dwayne Preston εισέβαλε στο δωμάτιο της νεαρής και τη βίασε. Βιντεοσκόπησε την αποτρόπαια πράξη του και στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στο Facebook.

Όλα έγιναν όταν η 17χρονη λιποθύμησε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε σε σπίτι μαζί με τον δράστη, έναν φίλο του και μια φίλη της. Ο 20χρονος εισέβαλε στο δωμάτιο όπου βρισκόταν η νεαρή και την βίασε.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ο Drayton Dwayne Preston

Ο δράστης ανέβασε μετά το υλικό στο Facebook, στη σελίδα της κοπέλας, σβήνοντας το βίντεο από το κινητό της.

Ο νεαρός συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 26 μήνες φυλάκιση.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version