Στον αέρα το τρέιλερ της ταινίας για τη ζωή του Μπερλουσκόνι – Κυριαρχούν οι γυναίκες [βίντεο]

13/03/18 • 16:12 | UPD 13/03/18 • 16:22

Tο τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι του Ιταλού σκηνοθέτη Πάολο Σορεντίνο βγήκε ήδη στην κυκλοφορία.

Τα γυρίσματα έγιναν στη Ρώμη και την Τοσκάνη το καλοκαίρι του 2017 και μπορεί να μην έχει δοθεί ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών τον ερχόμενο Μάιο.

Ο Σορεντίνο, δήλωσε ότι ήθελε να παρουσιάσει τον πιο διαβόητο πολιτικό της χώρας, επειδή είναι «αρχέτυπο ιταλικότητας και μέσω αυτού, μπορεί να περιγράψει κάποιος τους Ιταλούς».

Η ταινία θα επικεντρωθεί τόσο στην προσωπική ζωή του Μπερλουσκόνι όσο και στην καριέρα του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και φυσικά την πολιτική και ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Στο τρέιλερ μπορεί να διακρίνει κανείς πολλές γυναίκες, εκ των οποίων οι περισσότερες είναι ελάχιστα ντυμένες και μόνο μία ματιά του Μπερλουσκόνι, τον οποίο υποδύεται ο Τόνι Σερβίλο.

«Τι περιμένατε: να είσαι ο πλουσιότερος άνθρωπος στη χώρα, να γίνεσαι πρωθυπουργός και να είσαι τρελά αγαπητός από όλους»; Λέει στην αρχή του τρέιλερ ο πρωταγωνιστής. Και το εκπληκτικό είναι ότι η φωνή του μοιάζει απίστευτα με αυτή του Μπερλουσκόνι.