Αθήνα Καιρός

Παρανοϊκή δήλωση Τούρκου πολιτικού: «Η σημαία μας θα κυματίσει ξανά στην Αθήνα»

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Παρανοϊκή δήλωση Τούρκου πολιτικού: «Η σημαία μας θα κυματίσει ξανά στην Αθήνα»

Ο ένας μετά τον άλλον οι Τούρκοι πολιτικοί ξεστομίζουν απίστευτα πράγματα απειλώντας ακόμη και για πολεμική σύρραξη την Ελλάδα. 

Το τελευταίο παραλήρημα ανήκει στον  πρόεδρο του ακροδεξιού κόμματος BBP της Τουρκίας, Μουσταφά Ντεστιτζί, ο οποίος σε συνέντευξη Τύπου  υποστήριξε πως σύντομα η τουρκική σημαία θα κυματίσει ξανά στην Αθήνα.

Αναφερόμενος στο κάψιμο της ελληνικής σημαίας  κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να συλλάβει τους δράστες αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς είπε: «Αυτό που λέμε στους Έλληνες και στην ελληνική κυβέρνηση είναι να θυμηθούν όταν, όχι πριν από πολύ καιρό, η ένδοξη ερυθρή σημαία με την ημισέληνο κυμάτιζε στα εδάφη τους. Με τη βοήθεια του Θεού, αυτή η σημαία που έκαψαν και πρόσβαλαν θα κυματίσει ξανά στην Αθήνα».

Αναφερόμενος στην σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτικών είπε ότι η Ελλάδα πρέπει να  να εκδώσει στην Τουρκία τους τρομοκράτες (σ.σ. Τούρκοι αξιωματικοί και Κούρδοι) και μετά  να υποβάλει αιτήματα στην Άγκυρα.

Χθες  περίπου 30 άτομα βρέθηκαν έξω από την ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα και διαμαρτυρήθηκαν για το κάψιμο της τουρκικής σημαίας.

Ο αρχηγός της οργάνωσης, Μουσταφά Γκιουνές, ζήτησε τη σύλληψη και την παραπομπή σε δίκη των δραστών που έκαψαν την τουρκική σημαία στην Αθήνα. Ο Γκιουνές σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι:

«Θέλουμε να γίνει γνωστό σε όλον τον κόσμο ότι εμείς ως Τούρκοι νέοι θα δώσουμε την πιο σκληρή απάντηση, αν χρειαστεί, ενάντια σε ρατσιστικές και φασιστικές προσεγγίσεις που έχουν στόχο την Τουρκική Δημοκρατία. Εμείς θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να αποδείξουμε ότι θα δώσουμε ακόμη και τη ζωή μας για να προστατεύσουμε και να διατηρήσουμε τη σημαία μας που κράτησαν με το αίμα τους οι νεκροί ήρωές μας. Δηλώνουμε ότι θα σηκώσουμε τον κόσμο στο πόδι, αν χρειαστεί».

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι διαδηλωτές άφησαν διπλωμένη μία ελληνική σημαία έξω από την πρεσβεία. Σε ένα πανό που κρατούσαν έγραφε «Είμαστε έτοιμοι να σας ρίξουμε ξανά στη θάλασσα».

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]