Καθηγήτρια έστελνε γυμνές φωτογραφίες της σε 14χρονο μαθητή

28/02/18 • 23:13 | UPD 28/02/18 • 23:14

Ένα νέο περιστατικό σεξουαλικών σχέσεων καθηγήτριας και μαθητή έρχεται στο φως. Μια η 26χρονη είχε συνάψει σεξουαλικές σχέσεις με τον έφηβο μαθητή της, γεγονός που καθόριζε εν πολλοίς και τις επιδόσεις του στα μαθήματα και βέβαια τη βαθμολογία του.

Η Στέφανι Πέτερσον συνελήφθη την Τετάρτη με δύο σοβαρότατες κατηγορίες, καθώς εκτός των σεξουαλικών σχέσεων που είχε αναπτύξει με το νεαρό μαθητή, έστελνε στον τελευταίο, σχεδόν σε καθημερινή βάση, φωτογραφίες και βίντεο με σέξι γυμνές πόζες της ή ακόμα και σεξουαλικές πράξεις.

Όπως κατέθεσε στην αστυνομία ο μαθητής του New Smyrna Beach Middle School, η σχέση του με την 26χρονη καθηγήτρια ξεκίνησε το Νοέμβριο, όταν εκείνη, ξεκίνησε να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες της.

Ο 14χρονος δήλωσε στην αστυνομία ότι πολλές φορές, η 26χρονη καθηγήτρια εμφανιζόταν με το αυτοκίνητό της στο σπίτι του μετά τις 11 το βράδυ και τον αποσπούσε από την οικογένειά του, με τη δικαιολογία ότι χρειάζεται «ενισχυτική διδασκαλία» και τον επέστρεφε περίπου στις 2 τα ξημερώματα. Ο μαθητής πρόσθεσε δε, ότι του έδινε να καπνίζει μαριχουάνα.

Η υπόθεση βγήκε στην επιφάνεια όταν ο 14χρονος ομολόγησε τη σχέση του με τη Στέφανι Πέτερσον στους γονείς του.

Η 26χρονη συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερη μετά την καταβολή 25.000 δολαρίων ως εγγύηση. Ο δε εκπρόσωπος του σχολείου, ανακοίνωσε ότι η νεαρή δασκάλα φυσικών επιστημών παραιτήθηκε από τη θέση της.