Πέθανε η κόρη του Μπιλ Κόσμπι σε ηλικία 44 ετών

26/02/18 • 23:33 | UPD 26/02/18 • 23:40

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών η κόρη του διάσημου κωμικού, Μπιλ Κόσμπι, Ένσα.  Η Ένσα Κόσμπι πέθανε το βράδυ της Παρασκευής στη Μασαχουσέτη, με πηγές προσκείμενες στην οικογένεια να τονίζουν ότι ενώ η αιτία θανάτου της δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, η 44χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα με τα νεφρά της και ήταν εν αναμονή μεταμόσχευσης. 

Η Ένσα Κόσμπι είχε εκφράσει τη θερμή υποστήριξή της προς τον πατέρα της, όταν αυτός κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση, δηλώνοντας ότι πίστευε ότι είναι αθώος. H Ένσα Κόσμπι αριστερά, με τις αδερφές της Έρικα και Έβιν Τον Μάιο της προηγούμενης χρονιάς, η Ένσα και η αδερφή της Έριν είχαν δηλώσει δημοσίως την υποστήριξή τους προς τον πατέρα τους. «Θεωρώ ότι ο ρατσισμός έπαιξε μεγάλο ρόλο σε όλες τις εκδοχές αυτού του σκανδάλου» είχε γράψει η Ένσα Κόσμπι.

«Ο πατέρας μου «λυντσαρίστηκε» δημόσια στα μέσα ενημέρωσης» είπε. «Η οικογένειά μου, η μικρή μου κόρη, η ανιψιά και ο ανιψιός μου αναγκάστηκαν να παρακολουθούν ανήμποροι τα διπλά στάνταρντ της προσποίησης για την προστασία των δικαιωμάτων κάποιων, ενώ αγνοούνται τα δικαιώματα άλλων και, εκθέτοντας αθώα παιδιά σε απεχθείς κατηγορίες για κάποιον που αγαπούν πολύ και που είναι τόσο στοργικός προς αυτά είναι παραπάνω από σκληρό».

Παρά τη φήμη του πατέρα της, η Ένσα Κόσμπι ζούσε μία ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι ένα από τα πέντε παιδιά του διάσημου ηθοποιού και της γυναίκας του Καμίλ. Ο Μπιλ Κόσμπι είχε χάσει επίσης και τον γιο του Ένις, το 1997, όταν πυροβολήθηκε σε μία αποτυχημένη απόπειρα ληστείας, σε ηλικία 27 ετών.