Φρίκη στην Ινδία: Βίασαν νεαρή γυναίκα με σιδερένια ράβδο

21/02/18 • 19:08 | UPD 21/02/18 • 22:01

Πρόκειται για μία από τις χειρότερες, μία από τις πιο φρικιαστικές υποθέσεις βιασμού που έχουν αντιμετωπίσει οι αρχές της Ινδίας

Μία νεαρή γυναίκα, περίπου 20 ετών στην Ινδία δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, καθώς βρέθηκε από περαστικούς σε περιοχή της West Bengal με τα έντερα να κρέμονται έξω από το σώμα της, ενώ είχε υποστεί άγριο βιασμό με σιδερένια ράβδο από συμμορία αντρών.

Πρόκειται για μία από τις χειρότερες, μία από τις πιο φρικιαστικές υποθέσεις βιασμού που έχουν αντιμετωπίσει οι αρχές της Ινδίας, σε μία χώρα που τα σεξουαλικά εγκλήματα αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, παρ’ ότι οι ποινές για τους δράστες έχουν αυστηροποιηθεί.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που την εξέτασαν, η νεαρή γυναίκα βρισκόταν στο σημείο που εντοπίστηκε τουλάχιστον 18 ώρες και είναι θαύμα, για την κατάστασή της, που μεταφέρθηκε ζωντανή στο νοσοκομείο.

Η περιγραφή του πολίτη που την εντόπισε, είναι σοκαριστική: «Παρατήρησα μία γυναίκα να είναι πεσμένη στο έδαφος, δίχως να έχει τις αισθήσεις της. Της έριξα νερό στο πρόσωπο και πετάχτηκε. Τότε παρατήρησα ότι τα έντερά της είχαν βγει και προεξήχαν από τα γεννητικά της όργανα. Τότε μου είπε ότι μία ομάδα αντρών την απήγαγε στο χωριό Ντεχαμπάντ και τη βίασαν κατ’ επανάληψη».

Οι γιατροί που την παρακολούθησαν, δήλωσαν ότι η γυναίκα υποβλήθηκε σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, στις οποίες ανταποκρίθηκε πολύ καλά. Η κατάστασή της, ωστόσο, παραμένει κρίσιμη και δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της.