Παντρεμένη καθηγήτρια στις ΗΠΑ πιάστηκε να κάνει σεξ με μαθητή της σε αυτοκίνητο

19/02/18 • 10:21 | UPD 19/02/18 • 10:21

Η 27χρονη Ελίζαμπεθ Χίτον Τέιλορ, καθηγήτρια του Greer High School στην περιοχή Greenville County της Νότιας Καλιφόρνιας, συνελήφθη την Πέμπτη γιατί έκανε σεξ με μαθητή της στη μέση του δρόμου,

Μπροστά σε ένα… περίεργο θέαμα βοηθός σερίφη στις ΗΠΑ όταν έλεγξε ένα αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια από το οποίο ακούγονταν θόρυβοι.

Όταν ανοίγουν τα παράθυρα, διαπιστώνει με έκπληξη μία γυναίκα περίπου στα 30 και έναν έφηβο να… κάνουν σεξ! Η έκπληξή του είναι ακόμη μεγαλύτερη, όταν κατά τον έλεγχο των στοιχείων, διαπιστώνει ότι η γυναίκα ήταν μία παντρεμένη καθηγήτρια βιολογίας και ένας μαθητής της!

Η 27χρονη Ελίζαμπεθ Χίτον Τέιλορ, καθηγήτρια του Greer High School στην περιοχή Greenville County της Νότιας Καλιφόρνιας, συνελήφθη την Πέμπτη γιατί έκανε σεξ με μαθητή της στη μέση του δρόμου, μέσα στο αυτοκίνητό της. Η γυναίκα, μάλιστα, για προφανείς λόγους, έδωσε και πλαστά στοιχεία στον αστυνομικό, προκειμένου ο τελευταίος να μην ανακαλύψει την ταυτότητά της και εκτεθεί. Ωστόσο, δεν πέτυχε το στόχο της, ενώ στο κατηγορητήριο προστέθηκε και η προσπάθεια παραπλάνησης του αστυνομικού οργάνου.

Όπως ανέφερε στην έκθεσή του ο βοηθός σερίφη, βρήκε την 27χρονη με τον νεαρό μέσα σε ένα SUV, γύρω στις 6:30 το απόγευμα, να είναι ημίγυμνοι και να κάνουν σεξ σε έναν δρόμο της μικρής πόλης Simpsonville.

Από την ανάκριση προέκυψε ότι η παντρεμένη καθηγήτρια είχε έρθει σε συνουσία με το μαθητή της τουλάχιστον δύο φορές από το ξεκίνημα του 2018. Μετά τη σύλληψή της αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 10.250 δολάρια, ενώ απολύθηκε από το σχολείο στο οποίο εργαζόταν