«Αποκάλυψη»: Η Μελάνια Τραμπ είναι follower του Μπαράκ Ομπάμα στο Twitter! [εικόνα]

09/02/18 • 16:24 | UPD 09/02/18 • 16:24

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ βρίσκεται το στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, από την πρώτη κιόλας στιγμή, που ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, είναι και πάλι στο επίκεντρο για την σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ και κατά πόσο είναι μαζί  ή σκοπεύουν να πάρουν διαζύγιο.

Τις τελευταίες ώρες όμως ένα ακόμα θέμα που απασχολεί τα media πέραν του διαζυγίου είναι και ο λογαριασμός της Πρώτης Κυρίας στα social media και συγκεκριμένα στο Twitter.

Ο συγγραφέας Ματ Χέιγκ παρατήρησε τον λογαριασμό της και διαπίστωσε πως ακολουθεί μόνο πέντε άτομα, κάτι που δεν του φάνηκε περίεργο. Αυτό που του έκανε, ωστόσο, εντύπωση είναι πως ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Μπαράκ Ομπάμα.

Πιο συγκεκριμένα, η Μελάνια ακολουθεί και τους δύο λογαριασμούς του συζύγου της, τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς και τη σύζυγό του Κάρεν, αλλά και τον τέως αμερικανό πρόεδρο, Ομπάμα.

Ακόμη πιο περίεργο, όπως αναφέρει το indy100, είναι πως ο Μπαράκ είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη της στο Twitter.

Πολλοί, έπειτα από αυτή την… «ανακάλυψη» έσπευσαν να γράψουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η γυναίκα του τωρινού προέδρου ψάχνει κάποιον να τη σώσει και θα ήθελε αυτός να είναι ο Ομπάμα. Πάντως, η Μελάνια Τραμπ έχει έναν ακόμη προσωπικό λογαριασμό στο Twitter, όπου ακολουθεί 55 άτομα.