Πελάτης σκότωσε εργαζόμενο σε πλυντήριο γιατί άργησε να του πλύνει το αμάξι! [βίντεο]

08/02/18 • 19:21 | UPD 08/02/18 • 23:37

Μεγάλη αίσθηση σε όλον τον πλανήτη έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας πελάτης πλυντηρίου αυτοκινήτων στη Μόσχα, σκότωσε υπάλληλο της επιχείρησης, επειδή δεν έπλυνε τη BMW του στην ώρα της!

Το περιστατικό κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του 24ωρου car wash και σύμφωνα με το επίμαχο βίντεο, ο έξαγριωμένος Ρώσος οδηγός γρονθοκόπησε τους δύο υπαλλήλους, που φαίνεται πως τούς είχε πάρει ο ύπνος και δεν αντέδρασαν γρήγορα, όταν εκείνος έφτασε στο πλυντήριο στις 3.30 τη νύχτα.

Ενας από τους δύο υπαλλήλους διακρίνεται να πέφτει με την πλάτη και να χτυπά το κεφάλι του στο έδαφος. Όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για έναν 39χρονο μετανάστη ο οποίος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα από τα σοβαρά τραύματα που είχε υποστεί στο κεφάλι. Ο δεύτερος υπάλληλος, τραυματίστηκε λιγότερο σοβαρά και δεν διατρέχει κίνδυνο.

Ο δράστης δεν κατονομάστηκε, αλλά συνελήφθη αμέσως μετά την φονική επίθεση, ενώ σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία ομολογεί το έγκλημά του.

Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλάκιση για πρόκληση θανάτου από σοβαρές σωματικές βλάβες.