Αδιανόητο: 11χρονη γέννησε το παιδί του 14χρονου αδελφού της στην Ισπανία

07/02/18 • 20:52 | UPD 07/02/18 • 21:44

Μια απίστευτη ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Ισπανία, όπου μια 11χρονη έγινε μάνα φέρνοντας στον κόσμο το παιδί του 14χρονου αδελφού της.

Η τραγική αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν το κοριτσάκι παραπονέθηκε ότι είχε στομαχόπονο στους γονείς της, με αποτέλεσμα να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο.  Όταν οι γονείς της 11χρονης τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Virgen de la Arrixaca της Μούρθια, πίστευαν ότι η κόρη τους αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό εντερικό πρόβλημα.

Το ιατρικό προσωπικό όμως ανακάλυψε ότι το κορίτσι ήταν έγκυος και ότι είχε φτάσει η στιγμή της γέννας. Τόσο η ανήλικη μητέρα όσο και το αγόρι που γέννησε χαίρουν άκρας υγείας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία που ερευνά το περιστατικό.

Εν γνώσει τους

Αστυνομικές πηγές άφησαν να διαρρεύσει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι, σύμφωνα με την οικογένεια, ο πατέρας του παιδιού είναι ο αδελφός του κοριτσιού. Τα δύο αδέλφια, όπως αναφέρουν πληροφορίες, είχαν συναινετικές σεξουαλικές επαφές, οι οποίες οδήγησαν στην εγκυμοσύνη, χωρίς η μητέρα τους, που κατάγεται από τη Βολιβία, και ο πατέρας τους, που φέρεται ότι είναι Ισπανός, να αντιληφθούν κάτι.

Η αστυνομία διέταξε ανάλυση του DNA για να επιβεβαιωθεί ότι ο 14χρονος είναι ο πατέρας του μωρού, ενώ έγινε γνωστό ότι ο ανήλικος δεν είναι υπόλογος για ποινικό αδίκημα λόγω της ηλικίας του.