Σοκ: Σκότωσαν και τεμάχισαν έγκυο γυναίκα για να μην γεννηθεί το μωρό της στην Ινδία

01/02/18 • 14:51 | UPD 01/02/18 • 14:53

Η γυναίκα, ήταν οκτώ μηνών έγκυος και θα αποκτούσε αγόρι. Το πτώμα βρέθηκε στην πόλη Hyderabad στην Ινδία. Η αστυνομία προσπαθεί τώρα να ταυτοποιήσει τα στοιχεία της γυναίκας, η οποία θεωρούν ότι σκοτώθηκε για να την εμποδίσουν να γεννήσει.

Φρίκη προκαλεί η ανακάλυψη της σωρού μιας εγκύου γυναίκας η οποία δολοφονήθηκε και τεμαχίστηκε. 

Το σώμα της άτυχης γυναίκας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη βρέθηκε κομμένο σε πολλά κομμάτια και πεταμένο στην άκρη ενός δρόμου. Η γυναίκα, ήταν οκτώ μηνών έγκυος και θα αποκτούσε αγόρι. Το πτώμα βρέθηκε στην πόλη Hyderabad στην Ινδία. Η αστυνομία προσπαθεί τώρα να ταυτοποιήσει τα στοιχεία της γυναίκας, η οποία θεωρούν ότι σκοτώθηκε για να την εμποδίσουν να γεννήσει.

Το πτώμα ανακαλύφθηκε από τους άνδρες καθαριότητας και τα μέρη του σώματος της στάλθηκαν στο νοσοκομείο για αυτοψία, όπου ανακαλύφθηκε η εγκυμοσύνη. Η αστυνομία εξετάζει τώρα υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, καθώς πιστεύεται ότι η έγκυος γυναίκα δολοφονήθηκε σε άγνωστη τοποθεσία πριν το σώμα της, το οποίο ήταν σε αποσύνθεση, τεμαχιστεί σε «πολλά κομμάτια».

Υπολογίζεται ότι η γυναίκα ήταν περίπου 30 ετών. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα ρούχα της γυναίκας σε μια προσπάθεια να αναγνωριστεί και κάλεσε όλους τους γιατρούς, τους μαιευτήρες και τους γυναικολόγους που έχουν εξετάσει κάποια γυναίκα που ταιριάζει με αυτή την περιγραφή για να καλέσουν σε κάποιο αστυνομικό τμήμα.