Σοκ: Της… άνοιξε το κεφάλι όταν δεν δέχθηκε να την χουφτώνει [εικόνες]

01/02/18 • 13:30 | UPD 01/02/18 • 13:41

Viral έχει γίνει η υπόθεση μίας 19χρονης Σουηδέζας, που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση σε κλαμπ και, όταν αντέδρασε στο ανάρμοστο άγγιγμα του άγνωστου άνδρα, το πλήρωσε με ένα χτύπημα στο κεφάλι από μπουκάλι.

Η κοπέλα ανάρτησε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία που τη δείχνει καλυμμένη με αίμα λίγο μετά το συμβάν. 

 Ολα ξεκίνησαν όταν ένας 25χρονος μελαχρινός και μυώδης άνδρα,  άπλωσε το χέρι του και γράπωσε τα οπίσθιά της και τα γεννητικά της όργανα. Έντρομη η κοπέλα άρχισε να τον χτυπά για να σταματήσει, αλλά εκείνος της έριξε μια γροθιά στο πρόσωπο που παραλίγο να τη ρίξει αναίσθητη.

Η κοπέλα αποφάσισε να φύγει από το κλαμπ με τη φίλη της, αλλά ο άνδρας που της είχε επιτεθεί νωρίτερα την πρόλαβε στην πόρτα και τη χτύπησε δυνατά με ένα μπουκάλι μπύρας στο κεφάλι. «Αισθανόμουν υγρό να τρέχει στο λαιμό μου και νόμιζα ότι ήταν αλκοόλ, αλλά η φίλη μου μού είπε ότι ήταν αίμα. Έπαθα σοκ», ανέφερε χαρακτηριστικά η νεαρή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο κλαμπ πριν από λίγο καιρό είχε δημιουργηθεί νέο επεισόδιο με έναν άνδρα να απειλεί ότι θα τινάξει τους πάντες στον αέρα. Εγινε μία μικρή έκρηξη αλλά δεν τραυματίστηκε κανείς.