Τρόμος στην Μόσχα: Ένας νεκρός σε ομηρεία με πυροβολισμούς [βίντεο]

27/12/17 • 10:17 | UPD 27/12/17 • 10:18

Τρόμος έχει επικρατήσει από το πρωί σε περιοχή στην Μόσχα στην Ρωσία λόγω μίας ομηρίας η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τρόμος έχει επικρατήσει από το πρωί σε περιοχή της Μόσχας στην Ρωσία λόγω μίας ομηρίας η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήδη ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς, ενώ σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti, ο ένοπλος δράστης τώρα κρατά «αρκετούς ομήρους».

Σύμφωνα με το πρακτορείο Russia Today, ο δράστης είναι ο πρώην ιδιοκτήτης του εργοστασίου ζαχαροπλαστικής Menshevik στη νοτιοανατολική Μόσχα και πυροβόλησε εναντίον του νυν ιδιοκτήτη, σκοτώνοντάς τον επί τόπου. Αμέσως μετά επιχείρησε να το σκάσει παίρνοντας ομήρους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν αναφερθεί τρεις τραυματίες, ενώ το Russia Today μεταδίδει πως μεταξύ των ομήρων είναι και δικαστικοί επιμελητές που βρίσκονταν στο εργοστάσιο προκειμένου να γίνει διευθέτηση των χρεών.
«Η συμπλοκή έγινε μεταξύ συνεργατών με αφορμή μια διαφορά για την ιδιοκτησία ενός χώρου, στις 9:13 το πρωί στην οδό Ιλοβάισκαγια, στο διαμέρισμα 20, του κτηρίου 1. Ένας από τους εμπλεκόμενους τραυμάτισε τον άλλον, ενώ το θύμα της συμπλοκής πέθανε. Η αστυνομία επιχειρεί για την σύλληψη του δράστη», δήλωσε στο RIA Novosti ένας εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει ολόκληρη την περιοχή και επιχειρεί να διαπραγματευτεί με τον δράστη.

Стрельба и захват заложников на фабрике "Меньшевик"

Стрельба и захват заложников на фабрике "Меньшевик"Предположительно директор фабрики "Меньшевичк" в Москве расстрелял посетителей, несколько человек у него в заложниках

Posted by Life Новости on Tuesday, 26 December 2017

Copy link
Powered by Social Snap