Εκκενώθηκε εμπορικό κέντρο στο Λονδίνο μετά από σπάσιμο μίας βιτρίνας

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Εκκενώθηκε εμπορικό κέντρο στο Λονδίνο μετά από σπάσιμο μίας βιτρίνας

Βρετανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως προκλήθηκε πανικός στο εμπορικό κέντρο Westfiled το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο στάδιο που έλαβαν χώρα οι Ολυμπιακοί αγώνες, έπειτα από σπάσιμο τζαμαρίας από ομάδα νεαρών, οι οποίοι επιχείρησαν μάλλον να κλέψουν προϊόντα.

Οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο προχώρησαν προληπτικά σε εκκένωση του χώρου προκειμένου να μην προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version