Φρίκη: Την μαχαίρωσε 88 φορες για ένα ψέμα [εικόνες]

26/12/17 • 16:38 | UPD 26/12/17 • 16:38

Η Irina Kozlova, 34 ετών, πήγε με τον Evgeny Markov για διακοπές. Ο φίλος της ζήτησε να κλείσει τα μάτια της, έβγαλε ένα μαχαίρι και πραγματοποίησε την σοκαριστική επίθεση.

Μία Ρωσίδα σκιέρ μαχαιρώθηκε 88 φορές από τον φίλο της.

Η Irina Kozlova, 34 ετών, πήγε με τον Evgeny Markov για διακοπές. Ο φίλος της  ζήτησε να κλείσει τα μάτια της, έβγαλε ένα μαχαίρι και πραγματοποίησε την σοκαριστική επίθεση. Το σώμα της Ιρίνα βρέθηκε στο αυτοκίνητο της στο χωριό Ust-Mana με θέα στον ποταμό Yenisei, στη Σιβηρία. Ο δολοφόνος συνελήφθη λίγο αργότερα, ενώ απολάμβανε ήρεμα το δείπνο του σε εστιατόριο.

Ο άνδρας αναστατώθηκε όταν η κοπέλα ανακάλυψε την αλήθεια για το ψέμα που της είχε πει για την επαγγελματική του κατάσταση. Ο Markov είχε παρουσιαστεί ως πετυχημένος επιχειρηματίας, ενώ στην πραγματικότητα δούλευε σε πλυντήριο αυτοκινήτων.

Η Ρωσική Επιτροπή Ερευνών, η οποία διερευνά σοβαρά εγκλήματα ανακοίνωσε: «Την παραμονή της δολοφονίας ο άντρας ενημέρωσε την κοπέλα, ότι ήθελε να την εκπλήξει και την κάλεσε να επιλέξει ένα ρομαντικό μέρος. Τον οδήγησε στο χωριό, όπου ο άντρας της είπε να κλείσει τα μάτια της και έπειτα με ένα μαχαίρι προκάλεσε πολλαπλές πληγές που ήταν θανατηφόρες».