Πα-τέρας κλείδωνε το παιδί του σε κλουβί για να πηγαίνει δουλειά [βίντεο]

19/12/17 • 18:11 | UPD 19/12/17 • 18:14

Ο Ποράμες έφθασε εννέα ετών για να καταλάβουν οι γείτονες τι συμβαίνει, τον απελευθέρωσαν και κατήγγειλαν τον πατέρα στην αστυνομία.

Επειδή η συμπεριφορά του παιδιού του άλλαξε, ένας πατέρας θεώρησε πως για να το συνετίσει έπρεπε να το κλείσει μέσα σε ένα κλουβί!

Ο Ποράμες ήταν μόλις τεσσάρων ετών όταν τραυματίστηκε σε τροχαίο. Σύμφωνα με τον πατέρα του, Τσάμναν Ντουανγκτζάν, έκτοτε η συμπεριφορά του παιδιού άλλαξε δραματικά και αναγκάστηκε να το κλείσει μέσα σε ένα κλουβί.

Η μητέρα του Ποράμες τους εγκατέλειψε μετά το ατύχημα και ο Τσάμναν ήθελε να πηγαίνει δουλειά. Τις ώρες που έλειπε αποφάσισε να κλειδώνει το γιο του μέσα σε ένα ξύλινο κλουβί που είχε φτιάξει ο ίδιος για να είναι το παιδί ασφαλές.

Ο Ποράμες έφθασε εννέα ετών για να καταλάβουν οι γείτονες τι συμβαίνει. Οι γείτονες απελευθέρωσαν το παιδί και κατήγγειλαν τον πατέρα στην αστυνομία.


Ο πατέρας δηλώνει απελπισμένος και πως δεν ήξερε τι να κάνει: «Ο γιος μου ήταν σε τροχαίο πριν από πέντε χρόνια ενώ πήγαινε στο σχολείο. Τραυματίστηκε στο μέτωπο. Όταν έγινε καλά είχε αλλάξει η συμπεριφορά του. Κάθε μέρα έφευγε και τον έβρισκα να κρύβεται στο δάσος. Τον πήγα σε πολλά νοσοκομεία αλλά τα συμπτώματα δεν βελτιώθηκαν ποτέ. Φοβόμουν ότι θα κινδύνευε. Τότε αποφάσισα να χτίσω κλουβί για να τον κρατήσω εκεί όταν έλειπα στη δουλειά».