Βίντεο-σοκ: Παλαιστίνιος ζωσμένο με εκρηκτικά πυροβολούν Ισραηλινοί στρατιώτες

15/12/17 • 19:56 | UPD 15/12/17 • 20:13

Ο άνδρας είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε έναν Ισραηλινό αστυνομικό, ενώ στόχος του ήταν να ενεργοποιήσει τα εκρηκτικά

Ένα βίντεο που σοκάρει καταγράφηκε στη Ραμάλα το οποίο δείχνει τη στιγμή που Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβολούν και «εξουδετερώνουν» έναν Παλαιστίνιο ζωσμένο με εκρηκτικά, ο οποίος κινείται προς το μέρος τους.

Νωρίτερα, ο ίδιος άνδρας είχε επιτεθεί και τραυματίσει με μαχαίρι έναν Ισραηλινό αστυνομικό, ενώ στόχος του ήταν να ενεργοποιήσει τα εκρηκτικά και να σκοτώσει ακόμη περισσότερους Ισραηλινούς.

Η εικόνα είναι σοκαριστική. Ο Παλαιστίνιος πλησιάζει προς το σημείο ελέγχου. Οι Ισραηλινοί στρατιώτες τον στοχεύουν με τα αυτόματα. Όταν εκείνος δεν υπακούει στις εντολές τους, τον πυροβολούν δύο ή τρεις φορές στα πόδια. Εκείνος πέφτει στην άσφαλτο και σφαδάζει. Τότε δέχεται μία ακόμη σφαίρα στο σώμα. Διπλώνεται και μένει ακίνητος.

Τα βίντεο από τη στιγμή που οι Ισραηλινοί τον πυροβολούν και ακολούθως οι διασώστες πέφτουν πάνω του για να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, είναι σοκαριστικά.

Ο Παλαιστίνιος είναι ήδη πεσμένος στο έδαφος και οι διασώστες, με κίνδυνο να ανατιναχθούν μαζί του, σπεύδουν να του προσφέρουν βοήθεια και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Οι δε στρατιώτες έχουν τρέξει μακριά από το σημείο…