στην πόλη Περπινιάν

Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεκροί από σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με τρένο

14/12/17 • 19:39 | UPD 14/12/17 • 20:04

Tο σχολικό λεωφορείο χτυπήθηκε στο πίσω μέρος του, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως το όχημα κόπηκε στα δύο.

Σοβαρό δυστύχημα συνέβη στη Γαλλία μετά από σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με τρένο στην πόλη Περπινιάν και είχε ως συνέπεια τέσσερα άτομα, τα δύο εκ των οποίων ήταν παιδιά, να χάσουν τη ζωή τους και άλλα επτά να τραυματιστούν.

Σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με τρένο σημειώθηκε στην πόλη Περπινιάν της Γαλλίας, με τέσσερις ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, ανάμεσά τους δύο παιδιά, όπως αναφέρει η Le Figaro.

Οι αρχές αναφέρουν πως επτά επιβάτες του λεωφορείου τραυματίστηκαν σοβαρά και δύο φέρουν πιο ελαφρά τραύματα.

Η σύγκρουση σημειώθηκε σε σιδηροδρομική διασταύρωση στη γραμμή μεταξύ Perpignan και Prades.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των αστυνομικών, το λεωφορείο χτυπήθηκε στο πίσω μέρος του από το συρμό του τρένου. Όλα τα θύματα προέρχονται από το σχολικό λεωφορείο.

Στο σημείο έσπευσε και ελικόπτερο, προκειμένου να μεταφέρει τους τραυματίες που βρίσκονται σε κρισιμότερη κατάσταση, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο δίκτυο.

sp;

Στο σημείο του δυστυχήματος θα μεταβεί η υπουργός Μεταφορών της Γαλλίας, όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter, κάνοντας λόγο για ένα «τρομερό δυστύχημα».

«Οι σκέψεις μου με τα θύματα αυτής της τρομερής συντριβής του σχολικού λεωφορείο και στις οικογένειές τους. Η κινητοποίηση του κράτους είναι ολοκληρωτική για να προσφέρει βοήθεια», έγραψε στο Twitter ο Εμανουέλ Μακρόν.

Copy link
Powered by Social Snap