Επιχείρηση 3.000 αστυνομικών για την σύλληψη εμπόρου ναρκωτικών στην Βραζιλία 

06/12/17 • 20:43 | UPD 06/12/17 • 20:43

Οι δυνάμεις ασφαλείας στο Ρίο ντε Τζανέιρο κατέστρωσαν γιγαντιαία επιχείρηση, για τη σύλληψη διαβόητου βαρόνου ναρκωτικών.

Οι δυνάμεις ασφαλείας στο Ρίο ντε Τζανέιρο κατέστρωσαν γιγαντιαία επιχείρηση, για τη σύλληψη διαβόητου βαρόνου ναρκωτικών, που θεωρείται ότι είναι πίσω από τον πόλεμο μεταξύ συμμοριών στη μεγαλύτερη φαβέλα της Βραζιλίας.

Ο Ροτζέριο ντα Σίλβα, γνωστός και ως «Ροτζέριο 157», συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης, έπειτα από επιχείρηση στην οποία ενεπλάκησαν 3.000 αστυνομικοί και στρατιώτες. Καταζητούνταν για ανθρωποκτονία, εκβιασμό και εμπόριο ναρκωτικών, ενώ είχε επικηρυχθεί για 15.000 δολάρια.

Ο 36χρονος δεν αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του, καθώς οι δυνάμεις ασφαλείας τον είχαν περικυκλώσει. Τον βρήκαν να κρύβεται κάτω από πάπλωμα, ενώ νωρίτερα είχε διαφύγει από το κρησφύγετό του.

Ο Ροτζέριο ντα Σίλβα θεωρούνταν ένας από τους πλέον καταζητούμενους εμπόρους ναρκωτικών στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Το παρατσούκλι «Ροτζέριο 157» το κέρδισε κάνοντας ένοπλες ληστείες, καθώς πρόκειται για τον αριθμό του άρθρου για το συγκεκριμένο έγκλημα στον ποινικό κώδικα, σύμφωνα με την εφημερίδα Extra.

 

 

Copy link
Powered by Social Snap