Θρίλερ με το υποβρύχιο: Έκρηξη ο τελευταίος ήχος που καταγράφηκε;

23/11/17 • 10:38 | UPD 23/11/17 • 10:53

Συνεχίζεται το θρίλερ με το εξαφανισμένο υποβρύχιο στην Αργεντινή καθώς διακινείται η πληροφορία ότι ήχος που καταγράφηκε ήταν έκρηξη.

Συνεχίζεται το θρίλερ με το εξαφανισμένο υποβρύχιο ARA San Juan στην Αργεντινή καθώς τις τελευταίες ώρες διακινείται η πληροφορία ότι ο ήχος που καταγράφηκε, τρεις ώρες μετά την τελευταία επικοινωνία του οφείλεται σε έκρηξη.

«Ενημερωθήκαμε για ένα στοιχείο, την Τετάρτη 15η Νοεμβρίου στις 11:00 (τοπική ώρα• 16:00 ώρα Ελλάδας), στην περιοχή επιχειρήσεων του υποβρυχίου: μια υδροακουστική ανωμαλία. Είναι ένας ήχος που πρέπει να αναλυθεί», περιορίστηκε να πει ο Ενρίκε Μπάλμπι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Η τύχη του Σαν Χουάν, του νεότερου υποβρυχίου του στόλου του ΠΝ της Αργεντινής, και των 44 μελών του πληρώματός του αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του εισήλθαν πλέον σε «κρίσιμη» φάση, καθώς εάν έχει παραμείνει κάτω από την επιφάνεια καθ’ όλο το διάστημα που δεν έχει δώσει το στίγμα του, τα αποθέματα οξυγόνου του σκάφους θα έχουν πλέον εξαντληθεί τελείως.