Φρίκη στην Νέα Υόρκη: Τον αποκεφάλισαν και του ξερίζωσαν την καρδιά

23/11/17 • 09:26 | UPD 23/11/17 • 11:16

Μέλη της Μάρα Σαλβατρούτσα (MS-13), μιας εξαιρετικά βίαιης συμμορίας δολοφόνησαν βάρβαρα έναν άνδρα καταφέρνοντάς του πάνω από 100 μαχαιριές.

Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να έχει δεσμευτεί να τελειώσει τις συμμορίες στις ΗΠΑ, ωστόσο το τελευταίο περιστατικό αποδεικνύει πως μόνο εύκολο δεν είναι ένα τέτοιο εγχείρημα.

Συγκεκριμένα, μέλη της Μάρα Σαλβατρούτσα (MS-13), μιας εξαιρετικά βίαιης συμμορίας δολοφόνησαν βάρβαρα έναν άνδρα καταφέρνοντάς του πάνω από 100 μαχαιριές σε μια περιοχή κοντά στην Ουάσινγκτον, γνωστοποίησε η αστυνομία.

Την Μάρα Σαλβατρούτσα είχαν ιδρύσει πριν από δεκαετίες μετανάστες από το Ελ Σαλβαδόρ και μάλιστα σε αυτήν είχε αναφερθεί ο ίδιος ο Τραμπ.

Το πτώμα του θύματος βρέθηκε την 5η Σεπτεμβρίου σε έναν πρόχειρο τάφο σκαμμένο σε πάρκο στο Γουίτον, στο Μέριλαντ. Σύμφωνα με τον Montgomery Community Media, έναν τοπικό ειδησεογραφικό οργανισμό στην κατοχή του οποίου περιήλθαν έγγραφα της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί, το θύμα αποκεφαλίστηκε, ενώ τα μέλη της συμμορίας αφαίρεσαν την καρδιά του από τη σορό του και την πέταξαν μέσα στον τάφο.

«Κατά τη διάρκεια της έρευνας», αστυνομικοί «έλαβαν την πληροφορία ότι η ανθρωποκτονία αυτή διαπράχθηκε από μέλη της συμμορίας MS-13, συμπεριλαμβανομένου του Λόπες Αμπρέγο», στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες, εξήγησε η αστυνομική διεύθυνση της κομητείας σε μια ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα την Τρίτη. «Το θύμα μαχαιρώθηκε πάνω από 100 φορές».