Αυτοκτόνησε 15χρονη στη Βραζιλία λόγω διαρροής γυμνών φωτογραφιών της στο διαδίκτυο

22/11/17 • 19:13 | UPD 22/11/17 • 19:16

Η αστυνομία ερευνά τις φήμες ότι ένας 17χρονος με τον οποίο η κοπέλα έβγαινε πέρυσι δημοσίευσε μέσω διαδικτύου, προσωπικές της φωτογραφίες.

Μία νεαρή από την Βραζιλία αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της λόγω φημών πως ο πρώην αγαπημένος της έχει δημοσιεύσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες σε προσωπικές της στιγμές.

Σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, η 15χρονη Καρίνα Σάιφερ Ολιβέιρα βρέθηκε στις αρχές του Νοέμβρη νεκρή στο μπαλκόνι του σπιτιού της στη Νόβα Ανδραδίνα, περίπου 60 μίλια δυτικά του Σάο Πάολο.

“Δεν θα το ευχόμουν σε καμία μάνα”, δήλωσε η μητέρα του άτυχου κοριτσιού, που υποστήριξε ότι είχε άγνοια για την ιστορία. Αντίθετα, ο πατέρας της κοπέλας Aparecido Oliveira ανέφερε στο Buzzfeed ότι η έφηβη είχε αναφερθεί σε φήμες για ιδιωτικές της φωτογραφίες εδώ και δύο μήνες. “Αισθανόταν σαν σκουπίδι που της συνέβη αυτό”, επισήμανε.

Η αστυνομία ερευνά τις φήμες ότι ένας 17χρονος με τον οποίο η κοπέλα έβγαινε πέρυσι δημοσίευσε μέσω διαδικτύου, προσωπικές της φωτογραφίες. Την ίδια ώρα, ο πατέρας της υποστηρίζει ότι η κοπέλα έπεσε θύμα μπούλινγκ, καθώς ήταν μισή αφροαμερικανή.

Μάλιστα, οι γονείς διαπίστωσαν ότι στο κινητό της υπήρχαν μηνύματα μίσους από συμμαθητές της, που την κορόιδευαν για τα μαλλιά της, που ήταν σγουρά και τα ίσιωνε.

Την ίδια ώρα, φωτογραφίες της νεκρής Καρίνα κυκλοφόρησαν σε εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Η μητέρα της κοπέλας υποστηρίζει ότι μόνον αστυνομικοί βρέθηκαν στο μπαλκόνι και είχαν πρόσβαση στη σκηνή. Η οικογένεια έκανε καταγγελία στις τοπικές αρχές, αν και ο επικεφαλής της αστυνομίας αρνήθηκε ότι υπήρξε διαρροή από αστυνομικό.