Τέσσερις τραυματίες από μεγάλη πυρκαγιά σε κτίριο στην Νέα Υόρκη [εικόνες & βίντεο]

18/11/17 • 09:28 | UPD 18/11/17 • 09:28

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ωστόσο εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε όλο το κτίριο και υπήρξε αμέσως κινητοποίηση

Φωτιά έσπασε σε 6όροφο κτίριο στην περιοχή Χάμιλτον Χάιτς στη Νέα Υόρκη και πάνω από 170 πυροσβέστες έδωσαν μεγάλη μάχη για να την θέσουν υπό έλεγχο.

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ωστόσο εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε όλο το κτίριο. Αρχικά, οι Αρχές είπαν ότι το κτίριο ήταν ακατοίκητο, ωστόσο στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι, εντός αυτού, υπήρχαν ένοικοι την ώρα της φωτιάς.

Οι πυροσβέστες έψαξαν όροφο-όροφο, κάθε διαμέρισμα, και στη συνέχεια έκανα γνωστό ότι δεν υπήρχε κανένας αγνοούμενος και πως όλοι οι ένοικοι είχαν προλάβει να βγουν από το φλεγόμενο κτίριο.

Οι καπνοί από τη μεγάλη πυρκαγιά στην 565 W. 144th Street and Broadway διακρίνονταν σε πολύ μεγάλη απόσταση, ενώ στο σημείο βρίσκονταν δεκάδες οχήματα της Πυροσβεστικής.

 

 

Αν και εντός του κτιρίου δεν κινδύνευσε κανείς από τη φωτιά, τρεις πυροσβέστες και ένας πολίτης τραυματίστηκαν ελαφρά από τις μεγάλες πύρινες μπάλες που έπεφταν από τον 6ο όροφο στο έδαφος.