«Μου άγγιξε το στήθος ενώ κοιμόμουν» – Νέες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

16/11/17 • 21:13 | UPD 16/11/17 • 21:52

Μια ραδιοφωνική παραγωγός κατηγόρησε σήμερα τον Αμερικανό γερουσιαστή Αλ Φράνκεν ότι της άγγιξε το στήθος

Μια ραδιοφωνική παραγωγός κατηγόρησε σήμερα τον Αμερικανό γερουσιαστή Αλ Φράνκεν ότι της άγγιξε το στήθος ενώ εκείνη κοιμόταν και την ανάγκασε να τον φιλήσει το 2006 όταν εργαζόταν ακόμα ως κωμικός και οι δυο τους ετοιμάζονταν να δώσουν μια παράσταση ενώπιον Αμερικανών στρατιωτών στη Μέση Ανατολή.

Η παρουσιάστρια Λιάν Τουίντεν είπε ότι ο Φράνκεν έγραψε ένα σκετς όπου περιλαμβανόταν μεταξύ άλλων μια σκηνή κατά τη διάρκεια της οποίας οι δυο τους θα φιλιόντουσαν και εκείνος επέμεινε προκειμένου να την κάνουν πρόβα, κάτι που εκείνη στην αρχή αρνήθηκε.

«Εκείνος επανέλαβε ότι οι ηθοποιοί πρέπει να κάνουν πρόβα τα πάντα και ότι εμείς πρέπει να κάνουμε εξάσκηση στο φιλί. Εγώ είπα «εντάξει» προκειμένου να σταματήσει να με πιέζει» έγραψε η ίδια.

«Κάναμε πρόβα τη σκηνή που θα κατέληγε στο φιλί και τότε εκείνος με πλησίασε, έβαλε το χέρι του πίσω από το κεφάλι μου, πίεσε τα χείλη του στα δικά μου και με τη βία έχωσε τη γλώσσα του στο στόμα μου».

Η Λιάν Τουίντεν κατήγγειλε επιπλέον ότι ο Φράνκεν άρχισε να τη θωπεύει ενώ εκείνη κοιμόταν κατά τη διάρκεια της πτήσης της επιστροφής με στρατιωτικό αεροσκάφος«Ένιωσα ότι με βίασαν ξανά. Ντράπηκα. Ένιωσα μειωμένη. Ταπεινωμένη» έγραψε η καταγγέλλουσα και πρόσθεσε: «Πώς μπορεί κανείς να αγγίζει το στήθος μου με αυτόν τον τρόπο και να θεωρεί ότι είναι αστείο;».

«Σίγουρα δεν θυμάμαι την πρόβα για το σκετς όσο εκείνη, αλλά στέλνω την ειλικρινέστερη συγγνώμη μου στη Λιάν. Αναφορικά με τη φωτογραφία, ήθελα να κάνω χιούμορ, αλλά δεν ήταν αστείο. Δεν έπρεπε να το κάνω» επισήμανε ο Φράνκενσε μια ανακοίνωση.