Θρήνος για την 8χρονη Ανίτα: Σκοτώθηκε σε drag race στην Αυστραλία

13/11/17 • 11:12 | UPD 13/11/17 • 11:15

Ολόκληρη η Αυστραλία θρηνεί για τον τραγικό θάνατο της 8χρονης Ανίτα η οποία σκοτώθηκε σε τρομακτικό δυστύχημα σε αγώνα drag.

Ολόκληρη η Αυστραλία θρηνεί για τον τραγικό θάνατο της 8χρονης Ανίτα η οποία σκοτώθηκε σε τρομακτικό δυστύχημα σε αγώνα drag.

Ο θάνατος βρήκε την Ανίτα Μπορντ όταν το αγωνιστικό της αυτοκίνητο προσέκρουσε πάνω σε τσιμεντένιο φράχτη σε ειδική πίστα αγώνων όπου έκανε προπόνηση.

Η 8χρονη Ανίτα Μπορντ πραγματοποιούσε «δοκιμαστική διαδρομή» όταν το όχημά της προσέκρουσε στον τοίχο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών έσπευσαν επί τόπου και την μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε την επόμενη μέρα.

Το κορίτσι έκανε προπόνηση για να πάρει άδεια για τους παιδικούς αγώνες dragster, ανακοίνωσε η Εθνική Ένωση Drag Racing της Αυστραλίας.

Μόλις είχε κλείσει τα οκτώ της χρόνια–η μικρότερη επιτρεπτή ηλικία για συμμετοχή στους αγώνες με βάση τον επίσημο κανονισμό της Ένωσης. Οδηγούσε ένα όχημα dragster 210cc.

Ο πατέρας της Ίαν Μπορντ ανήρτησε ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο αναφέρει: «η καρδιά μου έχει γίνει ένα εκατομμύριο κομμάτια. Θα χρειαστούμε… αγάπη και υποστήριξη για τις επόμενες μέρες, εβδομάδες, μήνες που θα έρθουν».

Copy link
Powered by Social Snap