Κόρη ολιγάρχη στην Ουκρανία, που σκότωσε 6 ανθρώπους με το τζιπ της [σκληρές εικόνες]

19/10/17 • 20:27 | UPD 19/10/17 • 20:27

Το οργισμένο πλήθος πήγε να λιντσάρει την 20χρονη, ωστόσο παρενέβησαν οι ένοπλοι σωματοφύλακές της

Ο θάνατος 6 ανθρώπων στο Χάρκοβο, χθες βράδυ, και ο τραυματισμός άλλων τουλάχιστον τεσσάρων, όταν ένα πολυτελές αυτοκίνητο Lexus τράκαρε και ανεβηκε στο πεζοδρόμιο, πάγωσε την Ουκρανία.

Ωστόσο το αρχικό σοκ έγινε οργή, όταν έγινε γνωστό, πως όχι μόνο δεν επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση αλλά για τραγικό δυστύχημα που προκάλεσε η κόρη η κόρη ενός από τους ισχυρότερους Ουκρανούς «ολιγάρχες», η 20χρονη Αλιόνα Ζαΐτσεβα η οποία παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι Ουκρανικές αρχές για το χθεσινοβραδινό δυστύχημα, η 20χρονη Αλιόνα Ζαΐτσεβα φέρεται να παραβίασε έναν φωτεινό σηματοδότη, την ώρα που οδηγούσε σε κεντρικό δρόμο του Χάρκοβο με αρκετά μεγάλη ταχύτητα την πολυτελή Lexus της.

Περνώντας με κόκκινο, η κοπέλα έπεσε πάνω σε ένα άλλο όχημα και κατόπιν «καβάλησε» με το αυτοκίνητό της σε ένα πεζοδρόμιο που ήταν γεμάτο κόσμο, παρασύροντας δεκάδες πεζούς.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, πέντε άτομα σκοτώθηκαν επιτόπου από τη σύγκρουση και δεκαπέντε ακόμη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Αργότερα, εξέπνευσε ένας τραυματίας ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό του δυστυχήματος σε έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα δεκαπεντάχρονο κορίτσι.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ