Βρέθηκε το κεφάλι της δημοσιογράφου που δολοφονήθηκε μέσα σε υποβρύχιο

07/10/17 • 12:17 | UPD 07/10/17 • 12:44

Το κεφάλι της άτυχης δημοσιογράφου βρέθηκε μέσα σε πλαστική σακούλα μαζί με ένα μαχαίρι και με βαριά μεταλλικά αντικείμενα,

Το κεφάλι της Σουηδής δημοσιογράφου Κιμ Βαλ εντοπίστηκε από τις αρχές της Δανίας, δύο περίπου μήνες μετά την εξαφάνισή της έπειτα από ένα ταξίδι με το ιδιωτικό υποβρύχιο του πολυεκατομμυριούχου Πέτερ Μάντσεν.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής αξιωματικό της δανικής αστυνομίας Γιενς Μέλερ Γιένσεν, το κεφάλι της άτυχης δημοσιογράφου βρέθηκε μέσα σε πλαστική σακούλα μαζί με ένα μαχαίρι και με βαριά μεταλλικά αντικείμενα, ώστε να παραμείνει στον βυθό, κοντά στο σημείο όπου είχε εντοπιστεί δύο μήνες πριν το ακέφαλο σώμα της.

Ο πολυεκατομμυριούχος εφευρέτης Πέτερ Μάντσεν ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία, υποστήριξε ότι η δημοσιογράφος σκοτώθηκε έπειτα από ατύχημα, όταν η καταπακτή του υποβρυχίου την χτύπησε στο κεφάλι και ότι έριξε το άψυχο σώμα της στη θάλασσα. Οι αρχές ωστόσο ανακοίνωσαν ότι στο κορμί της Κιμ Βαλ εντοπίστηκαν 15 μαχαιριές. Τα χέρια της νεκρής δημοσιογράφου δεν έχουν βρεθεί ακόμα.